Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/)
-   -   Pharrell Williams ve Cara Delevingne İşbirliği (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/135852-pharrell-williams-ve-cara-delevingne-isbirligi.html)

LifeisBeauty 23.10.2014 15:56

Pharrell Williams ve Cara Delevingne İşbirliği
 
Pharrell Williams ve Cara Delevingne İşbirliği


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

8 aydır stüdyoda bir şarkı için çalışıyorlar
Son dönemin en popüler modellerinden Cara Delevingne ve dünyaca ünlü prodüktör Pharrell Williams, son 8 aydır stüdyoda bir şarkı üzerinde çalışıyor. The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, şarkının herhangi bir duyuru olmadan yayınlanacağının altını çiziyor: ‘Birlikte bir şarkı yazma işine giriştiler ve anlaşılan o ki bu büyük bir şarkı olacak!’

Bu yılın başlarında Capitol FM’deki bir söyleşisinde Pharrell aslında bu işin sinyallerini şu sözlerle vermişti: ‘Cara Delevingne’in bir sonraki adımı çok konuşulacak. Çok büyük bir sürpriz geliyor diye ipucu verebilirim.’ Delevingne de zaten, Pharrell'ı haklı çıkarırcasına modellik kariyeriyle kalmayı düşünmediğini ispatladı.

Ünlü model, John Green'in 'Aynı Yıldızın Altında' adlı ünlü romanından adapte edilen 'Paper Towns' adlı filmde rol alıyor. 2015 yaz aylarında vizyona girmesi planlanan filmde Delevingne, Margo Roth Spiegelman karakterini canlandırıyor.

Bakalım Pharrell ve Cara işbirliğinden nasıl bir şarkı çıkacak?


Saat: 08:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.