Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/)
-   -   'Sinemanın Sultanı' Türkan Şoray'ın İlk Klibi (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/175586-sinemanin-sultani-turkan-sorayin-ilk-klibi.html)

EbruLi 27.01.2016 10:54

'Sinemanın Sultanı' Türkan Şoray'ın İlk Klibi
 
'Sinemanın Sultanı' Türkan Şoray'ın İlk Klibi

ilk klibi , inemanın , klibi , sinemanın sultanı , sultanı , türkan , türkan şoray , İlk , Şorayın


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Türkan Şoray müzik albümünün ilk klibi "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz"ı basın mensuplarıyla izledi.







Türk sinemasının "Sultan" lakaplı oyuncusu Türkan Şoray, albümünün ilk klibini basına tanıttı.

İlk albümü "Türkan Şoray Söylüyor"un ilk klip çalışması "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" için düzenlenen basın toplantısına katılan sanatçı, müziğe hep ilgisi bulunduğunu dile getirdi.

Yıllardır albüm yapmak istediğini anlatan Şoray, "Birçok kere teşebbüs edildi, olmadı. Talihsizlik oldu. Son dönemlerde de aslında hep sinema ön planda oldu ama hep bir albüm yapmak arzum vardı" dedi.

Ünlü sanatçı, albüm teklifi geldiğinde çok mutlu olduğunu kaydederek, "Sinemayı bıraktıktan veya bu hayattan ayrıldıktan sonra, sesim de hatıra kalsın istiyordum sevenlerime. Bu albüm, beni sevenlere bir armağandı. Onun için beni sevenlere, bu albümü alanlara bütün kalbimle sevgilerimi gönderiyorum. Çünkü bu albüm onlar içindi ve bunu hissettiler. Albüm alanların hepsini kalbinden öpüyorum" diye konuştu.

Şoray, 200'ün üzerinde sinema filmi olduğunu ancak müzik kanallarını izlediğinde, "Acaba günün birinde benim de bir klibim olacak mı?" diye düşündüğünü söyledi.

Türkan Şoray, albüme katkılarından dolayı Metin Özülkü'ye de teşekkür ederek, albümde kendisine en büyük desteğin ondan geldiğini aktardı.


Saat: 16:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.