Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/)
-   -   Esra Erol'un Eşinden Sert Tepki (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/85216-esra-erolun-esinden-sert-tepki.html)

Esz 16.01.2014 17:33

Esra Erol'un Eşinden Sert Tepki
 
Esra Erol'un Eşinden Sert Tepki

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

2. Sayfa' canlı yayınında Esra Erol'u eleştiren radyocu Funda Özkalyoncu'ya Erol'un eşinden sert tepki.

'2.Sayfa' programına radyocu Funda Özkalyoncu konuk oldu. Yaptığı magazin yorumlarıyla tanınan Özkalyoncu, programda bebeğini kaybeden Esra Erol'un kısa sürede ekrana geri dönmesiyle ilgili "Bu nasıl bir gönül borcudur. Seyircisine bu kadar mı gönül borcu vardır ki cuma bebeğini kaybeden kadın pazartesi yayına çıkabiliyor" ifadelerinde bulundu.

Özkalyoncu'nun eleştirileri üzerine yayına Esra Erol'un eşi Ali Özbir yayına bağlanarak "Hayatımda ilk defa bir canlı yayına bağlanıyorum. Hanımefendinin titri nedir? Orada Esra'yı çok üzen yorumlar yapıyor. Esra şu anda çok hassas bir dönemden geçiyor. Siz sabahtan beri oradan sallıyorsunuz, sallıyorsunuz... Şu anda Esra'nın psikolojisini düşünebiliyor musunuz?.. Bu yorumları duyup üzülmek zorunda mı? Yaşına hürmetimiz var ama lütfen konuşmalarında biraz daha hassas olsun. Biz Esra'nın evde oturup kendini harap etmesini istemiyoruz. Doktorlar da bunu söylüyor. Şu anda çok sevdiği işine geri döndü. Hassas bir dönemde.. Funda Hanım'dan yorumlarında daha dikkatli olmasını rica ediyorum." diyerek tepki verdi.

Derda 16.01.2014 18:26

Cevap: Esra Erol'un Eşinden Sert Tepki
 
Ahh ahh paranın gözü kör olsun.
Yayına gelmeyipte ne yapacak,para kazanması lazım ihtiyacı var nede olsa(!)


Saat: 08:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.