Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/)
-   -   Nebahat Çehre neden seti terk etti? (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/86643-nebahat-cehre-neden-seti-terk-etti.html)

Beste 24.01.2014 19:29

Nebahat Çehre neden seti terk etti?
 
Nebahat Çehre neden seti terk etti?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre yayından kaldırılan A.Ş.K. dizisinde seti terk ettiği iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Usta oyuncu Nebahet Çehre A.Ş.K. dizisinde seti terk ettiği iddia edilmiş ve bu iddialar yapım şirketi Gold Film tarafından yalanlanmıştı. Çehre o anları bugün katıldığı bir televizyon programında, canlı yayında anlattı. İşte o açıklamalar:

"O gün sabah 07.00'de uyandım. 08.30'da sete aldılar. Ertesi güne kadar birkaç mekânda çalıştık. Sabahın 05.00'i olmuştu. Koşma sahnelerimiz vardı. İşe başlayalı tam 23 saat olmuştu ve hâlâ çalışıyorduk. Dizi koşulları çok ağır olsa da, kimse beni 24 saat çalıştırma hakkına sahip değil. Benim anlaşmam akşam 19.00 kadardı. 'Ayaklarım çok ağrıyor, dayamıyorum, rica ediyorum, üçüncü tekrardan sonra tekrar çekerseniz seti terk edeceğim' dedim. Üçüncü çekimden sonra 'Olmadı efendim, bir kez daha çekmemiz lazım' denilince şoförümü çağırıp çekimi terk ettim."


Saat: 13:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.