Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Motorlu Taşıt Araçları (https://www.forumaski.com/motorlu-tasit-araclari/)
-   -   Dünyanın En İyi Lastik Markası (https://www.forumaski.com/motorlu-tasit-araclari/156995-dunyanin-en-iyi-lastik-markasi.html)

YeşiL6 08.06.2015 15:46

Dünyanın En İyi Lastik Markası
 
Dünyanın En İyi Lastik Markası

Dünyanın En İyi Lastik Markası, Dünyanın En İyi Lastiği, En iyi lastik markası hangisi, Lastik, Araba Lastiği, Araba Lastiği Markaları, Lastik Tavsiye, Oto Lastik Tavsiyesi, Lastik 2014, Lastik 2015, Lastik Resimleri,

Piyasada bir çok marka var ve bunların hepsinin kendince iyi ve kötü özellikleri var. En önemli husus lastiklerin üzerinde yazılı olan seriler/harfler var (T,R,H,V,W,N,Z olmak üzere). Bu seriler/harfler lastiklerin hıza dayanma durumunu göstermektedir. V serisi altındaki lastikler standart lastikler olup fiatları daha makul düzeydedir. V serisi dahil olmak üzere üzerindeki seri lastikler sürat /hız serisi lastik diye geçmekte olup bunlar ortalama 250 ytl fiat tan başlar. Ve bu markaların aslında çoğu kaliteli markalardır. Birde dünyadaki lastiklerle kıyaslamak biraz hatalı çünkü her ülkenin yol standartı farklı. Stabilize bir yolda en iyi otomobil ferrari değil reno torostur. Bu yaklaşımla ülkemizde yol malum ona göre bir lastik belirlemelisiniz. Mevcut markalar incelediğinde sektörde adı geçen lastik markası sayısı bir hayli az. Fiyatlarda 100 den başlıyor 1000 tl ye kadar var. Zaten orta halli bir lastik 200 tl den başlıyor. Pirelli, Nokian, Brigestone, Petlas, Lassa, Continental, Dunlop Türkiyede en çok satılan lastikler arasında.

İstanbulda daha çok spot lastik satılmaktadır. Bu tür lastikleri mümkünse lütfen almayın çünkü; bu lastikler ekonomik raf ömrünü tamamlamış lastiklerdir. Ayrıca hiçbir garantisi olmayan lastiklerdir. Aslında daha ucuz lastiklerdir. Bunlara aldaynmayın.

Nokian Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Nokian: Nokia Telefonlarının kurucusudur.Japon Sumitomo grubuna bağlı sumitomo lastiklerinin % 43, Bridgestone Co. Japan % 21 resmi ortağıdır. Yeni Nokian zLine yaz lastiği hassas ve kesin bir sürüş hissi sağlamaktadır. Direksiyonun sağlıklı çalışmasının gerekli olduğu ekstrem hızlarda, direksiyona derhal yanıt verir.Nokian’ın Finlandiya-Nokia Fabrikası, Rusya-St.Petersburg Fabrikası ve Slovenya Fabrikası olmak üzere kendisine ait 3 ana teknolojik üretim tesislerinde üretim yapmaktadır.

Dunlop Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dunlop: Çabuk aşınan ve oldukça sert bir lastiktir.Asfalt ta çok iyi tepkiler verir ama ömrü diğerlerine göre kısadır.

Pirelli Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Pirelli: V serisi ve üzeri serilerde sorun yaşanmayan bir lastiktir. Orta sertlikte bir lastiktir.

Michelin Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Michelin: Sürat serileri son formula teknolojisiyle üretilmiştir.

Lassa Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Lassa: Lastik sektöründeki 30. yılını kutlayan, Türkiye’nin köklü ve lider lastik markası Lassa’nın temelleri 1974 yılında atıldı. Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulan Lassa, 1978 yılında üretime başladıktan tam on yıl sonra, Japon devi Bridgestone Corporation’la ortaklık kurarak Brisa adını aldı. Lassa lastikleri, bugün Türkiye’nin en büyük lastik üreticisi olan Brisa’nın araştırma geliştirme çalışmalarıyla ve kullanılan en son teknolojiyle üretiliyor.

Bridgestone Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bridgestone: Piyasada en kalitelilerden biri. Brisa tarafından geliştirilen ve Türkiye lastik sektöründe bir ilk olan “lastik.com.tr” uygulaması, Uluslarası İnteraktif Medya Ödülleri (IMA) kapsamında e-ticaret kategorisinde “Sınıfının En İyisi” ödülüne layık görüldü. Lastik.com.tr, Interactive Media Council tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslarası İnteraktif Medya Ödülleri’ne e-Ticaret kategorisinde yapılan 182 başvuru arasında, 500 puan üzerinden 482 puan elde ederek üstün başarıyla birinci seçildi.

Continental Lastik
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Continental: Almanya’nın en prestijli otomobil dergilerinden Auto Zeitung’in yaptığı ankette üst üste 3’ncü kez birinci seçilen Continental ’Premium Brand’ ödülünü kazanarak “En iyi Lastik Markası” unvanını tazeledi. Asya, Avrupa ve Amerika’nın önde gelen lastik firmalarının da yer aldığı ankete katılan yaklaşık 20 bin kişi arasından en çok oyu alarak Avrupa pazarındaki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Perii 08.06.2015 16:51

Cevap: Dünyanın En İyi Lastik Markası
 
Bende pireli biliyordum ben markadan anlamam ama aklimda kalmiyorlar :)


Saat: 23:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.