Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/oglak/147648-oglak-burcunda-bugun-21-subat-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 21.02.2015 13:16

Oğlak Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi
 
Oğlak Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Oğlaklar, cumartesi gününe, saat 01:13 itibariyle etkili olmaya başlayacak Ay-Koç burcu geçişiyle uyanmaktayız. Bugün, arzu ettiğiniz şekilde hayatınızı düzene koyma arzunuz yoğun olacaktır. Ancak parasal konularda dikkatli olmak, birilerinin aklınızı çelmesine izin vermemek lazım. Çok iyi gibi görünen bir durum daha sonra pişmanlıklar yaşatabilir.

Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, ilişkide veya ailevi konularda ipleri elinizde tutabilmenizi sağlıyor. Zaten böyle bir etki altında pes etmeniz pek mümkün değil gibi gözüküyor.

Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, ileriye dönük hedefleriniz, ilişki, evlilik, boşanma, ev yaşamınız, ailevi konularda hırslandırıcı ve öne çıkmanızı sağlayıcıdır. Enerjiniz gayet yüksek. Ancak kullanmayı bilmek gerek. Nasıl kullanacağız? Öncelikle gergin ve sabırsız davranmayacağız. Bir sorun varsa, bunu mantıklı bir şekilde ele alacağız. Ona buna saldırmayacağız. Eğer yeni bir karar ve değişim söz konusu ise, planlamasını yapacağız. Artı ve eksilerini gözden geçireceğiz.

Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki bu kolay mı? bir bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim.

Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, evimizle ilgili ihtiyaçlarımızı maddi açıdan ele almak, hesaplama veya özel işlerimizle alakalı konular üzerinde durmamızı sağlayacak.

Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 14:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.