Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   19 Nisan 2015 Pazar Oğlak Burcu (https://www.forumaski.com/oglak/151376-19-nisan-2015-pazar-oglak-burcu.html)

Şekerpare 19.04.2015 09:32

19 Nisan 2015 Pazar Oğlak Burcu
 
:oglak:


19 Nisan 2015 Pazar Oğlak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 19 Nisan 2015 Pazar günü Oğlak burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili Oğlak, güzel bir hafta sonu geçirmeniz mümkün. Venüs’ün sizi sanat olaylarına çekmesi olası. Sosyal hayatın oldukça aktif olabilir. Katılacağın bir eğlencede cinsel yönüyle dikkatini çekebilecek biriyle tanışabilirsin. Kendini kaptırmamalısın. Çirkinliklerden ve manasız zaman sarfiyatından vazgeçmelisin.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu


Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir. Şaşırtıcı gelişmelere açık birkaç günün içindesiniz. Günlük burç yorumları Bazı düzenleme, plan ya da anlaşmaları tamamen gözden çıkartmadan önce sakinliğinizi koruyarak karar vermeniz gereken iki günlük zaman dilimindesiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu


Hayatın güzel yönlerine ve zevklere zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikler size iyimserlik getiriyor.


Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu


El becerisi isteyen işler ve hobiler sizi mutlu edecek. Çocuklarla yapılacak aktivitelerde onlarla aynı dilden konuşma ve bu sayede oyun ortamında eğitime katkıda bulunma şansınız olacak. Kısa seyahatler de keyifli olabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu


Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu


Kartınız Kaos... Aşk hayatınızdaki ufak tefek hataları yok saymaya çalıştıkça büyüyor. Partnerinizi karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapmalısınız, yoksa arada soğukluk olabilir.


Saat: 03:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.