Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   24 Nisan 2015 Cuma Oğlak Burcu (https://www.forumaski.com/oglak/151649-24-nisan-2015-cuma-oglak-burcu.html)

Şekerpare 24.04.2015 08:42

24 Nisan 2015 Cuma Oğlak Burcu
 
24 Nisan 2015 Cuma Oğlak Burcu


:oglak:


Hem kendinizi, hem de içinde bulunduğunuz durumu gözden geçireceksiniz. İsteklerinizin arttığı bir dönem... Ancak isteklerinizi belirlemeniz pek de kolay olmayabilir. Geleceğe yönelik beklentileriniz değişebilir ve hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Makul olursanız, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Geleceğe yönelik yeni idealleriniz ve hayalleriniz olabilir. Bugün sanatsal faaliyetler, ilginç organizasyonlar ve farklı çevrelerde bulunmak keyfinizi yerine getireceksiniz. Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve çözmeniz gereken konu ile ilgili ayrıntılar ile ilgileneceksiniz. Ancak dikkatinizi çeken küçük detaylara takılı kalmayın.

Oğlak Burcu Genel Durum
İkili ilişkilerinizin gözünüzdeki önemlerini artıracağı bir gün geçirebilirsiniz. Bireysellikten uzaklaşmanız mümkündür. Sorunlarınızı yakın çevrenizden alacağınız destek ile çözmeye bakın. Sevinçlerinizi insanlarla paylaşın.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Ortağınız veya bir çalışma arkadaşınızla bir araya gelebileceğiniz bir gündesiniz. Genel akış içerisinde zaman ayıramadığınız bir çalışma veya değerlendirme toplantısı günün ana konusu olabilir.


Saat: 08:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.