Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 1 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/oglak/152088-oglak-burcunda-bugun-1-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 01.05.2015 09:40

Oğlak Burcunda Bugün - 1 Mayıs 2015 Cuma
 
Oğlak Burcunda Bugün - 1 Mayıs 2015 Cuma

:oglak:

Sevgili Oğlaklar, 1 Mayıs saat 05:00-19 Mayıs saat 04:49 tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönem genel olarak, çalışma hayatında yoğunluğun artışı, bilgilenme, iletişim, internet yoluyla işlerin halledilmesi, haberleşme, görüşmelerin artışı, aktif çalışma yönünde etkili oluyor. Ancak zaman zaman bu yoğunluk sağlığınızı etkileyebilir. Bir yanıyla işlerinizi halletmek diğer taraftan kendinize zaman ayırmak kolay değildir. Bu dönemi, işlerinizi dikkatlice ve sağlığınızı önemseyerek bilinçli geçirmenizde yarar var. Yeni girişimlerde bulunmak, iş ortamındaki değişimlere adapte olmak, birlikte çalıştığımız insanlarla iletişimin yoğunlaşması söz konusudur. Planlı bir şekilde ilerlersek hızlı şekilde görevlerimizi yerine getiririz. Gerginlikten de uzak duruyoruz. Bazen kafamız karışabilir, hangi işe yetişeceğimizi bilemeyiz. Hangi tercih daha doğru, hangisi yanlış diye analizde bulunmadan kararlar vermeyelim. 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileyeceği için, ben derim ki şimdiden hem bu yorumda sözünü ettiğim noktalara dikkat edelim ki, hem düz seyri hem geri hareket sürecini olumlu yönde değerlendirmemiz mümkün olsun.

Saat 19:58 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, toplumsal ilişkilerimizde zoraki nezaketten hoşlanmadığımızı gösteriyor. Nezaketi önemsediğimiz için, kaba saba davranan kişilere karşı pek anlayışlı olmuyoruz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 10:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.