Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/oglak/152215-oglak-burcunda-bugun-3-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 03.05.2015 10:15

Oğlak Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar
 
Oğlak Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar

:oglak:

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz, saat 04:47 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay etkisiyle başlıyor. Bu enerji, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine düşündüğünüzü ve tutkulu olduğunuzu, gücünüzü kanıtlamak istediğinizin işaretçisidir.

Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, günlük hayatta iletişimin, haberleşmenin, koşturmanın bir hayli etkili olmasını sağlıyor. Bunların başında sağlık, çalışma konuları, işlerin düzenlenmesi, hızlı biçimde yapılması gerekliliği bazen sizi fazlasıyla yorabilir. İki ayağınız bir pabuca girmiş gibi her işin altından kalkmaya çalışabilirsiniz. Ancak lütfen dikkat ediniz. Çünkü bu kadar uğraşı arasında kendinizi ihmal ediyorsanız, yanlış yapıyorsunuz demektir. Kaldı ki, bu görünüm bir uyarı gibidir. Sizin iş yapmakta zorlanabileceğinizi, konuşmak daha istemeyeceğinizi, kendinizi yorulmuş, sıkılmış hissedebileceğinizi vurgulamaktadır. Bu uyarıları görmezden gelmemelisiniz. Ancak bu demek değil ki, kendinizi insanlardan soyutlayacak, kimseyle konuşmayacak, kenara çekilip yapayalnız yaşayacaksınız. Tabii ki hayır. Belli bir zaman çalışmak, belli zamanlarda dinlenmek, işlerinizi takip etmek, kimseyi de fazla kafaya takmamak gerekiyor. Özellikle şu aralar sizinle aynı yönde düşünmeyen kişilerle anlaşmak zor olabilir. Buna dikkat edersek, sıkılmamış oluruz.

Saat 23:02 Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün daha yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.