Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/oglak/152729-oglak-burcunda-bugun-9-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 09.05.2015 15:11

Oğlak Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Oğlak Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

:oglak:

Sevgili Oğlaklar, burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay, prensiplerinize verdiğiniz önemin işaretçisi. Ciddiyet ve sorumluluk duygusu bir hayli yoğun. Etrafınızdaki insanların size karşı saygılı davranmasını bekleyebilirsiniz. Kendinizle çelişmezsiniz. Duygularınız ve istekleriniz aynı doğrultudadır. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız.

Saat 05:39 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş görünümü, gökyüzünde her burcu farklı alanlarda umutlandırıcı gözüküyor. Sizler yaşamı daha güzel yönleriyle ele alabilirsiniz. Söylemeye çekindiğiniz veya yapmak istediğinizde olumsuz sonuçlanır diye vazgeçtiğiniz konularda bugün kendinizden emin olarak adım atabilirsiniz. İlişkinizdeki aksaklıkları tekrar gözden geçirebilir, nelerin sizi rahatsız ettiğini saptayabilirsiniz. Ciddi bir teklif alabilirsiniz. Yakın bir tanıdığınızla bu konu üzerinde ayrıntılı bir şekilde konuşabilirsiniz.

Saat 05:47 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var.

Saat 19:09 Merkür-Neptün görünümü, size çalışma hayatınızla ilgili konularda akıllı bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini söylüyor. Ancak tek sorun iş hayatının, sizi dış dünyadan uzaklaştırması olur ki, bunu yapmayınız. Eğer gerçekten verimli şekilde çalışmak istiyorsanız, kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyiniz. Dedikodular, sizi yanlış anlayan insanlarla uğraşmak, profesyonel anlamda zorlayıcıdır. Ancak Merkür, akıl yoluyla, akışa ayak uydurarak hepsinden üstesinden gelmenizde size destektir. Siz ilham gücünüzü ve yaratıcı ifadenizi sergilemekten çekinmeyiniz. Sizi örnek aldıklarını biliniz. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 08:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.