Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   Oğlak Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/oglak/153188-oglak-burcunda-bugun-14-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 14.05.2015 08:36

Oğlak Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe
 
Oğlak Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

:oglak:

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz, saat 08:14 itibariyle Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor. Eviniz içinde yapılacak değişimler, taşınma, restorasyon, projelendirme, uygulama gibi konularda aktif hareket edebilirsiniz.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, bir çok meseleyi kendi içimizde ele alışımızın işaretçisi bu enerji, haksızlıklara karşı konuşmamızda etkili oluyor. Bakıyoruz ki, bir şeyler ters ve yanlış, biz de bunlara göz yummuyoruz. Bu saatlerde dilimiz, gönlümüz ve amacımız aynı yönde çalışıyor. Evimiz, ailemizle ilgili konularda bir hayli ateşliyiz. Eğer dışarıdan bir etki gelirse, buna gayet hızlı bir şekilde tepki gösterebiliriz. Bazen de susmamız gerektiğini söyleyenler çıkabilir veya bizim sinirli olduğumuzu düşünebilirler. Ancak biz, bu durumu umursamayız. Bildiğimizi söylemekten kaçınmayız. İşlerimizi yaparken, daha dikkatli ve bilinçli hareket edersek enerjimizi doğru şekilde kullanmış oluruz.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki bu kolay mı? bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, derinliklerimizde bizi gergin hale getirenin ne olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Evet biz, gerçekten sevgiye ihtiyaç duyuyoruz. Bunu tam olarak bulamadığımızda hayattan pek keyif almıyoruz. Bu saatlerde, ilişkilerimizi gözden geçirdiğimizde bir yanımızın hüzünlü olması doğaldır. Hatta sinirli bir şekilde tepkili oluşumuz da bu yüzdendir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 06:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.