Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   2016 Oğlak Burcu Sağlık (https://www.forumaski.com/oglak/173498-2016-oglak-burcu-saglik.html)

Papatya 27.12.2015 10:48

2016 Oğlak Burcu Sağlık
 
2016 Oğlak Burcu Sağlık

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sağlığınıza en dikkat etmeniz gereken dönem Eylül, Ekim, Mart ve Nisan aylarıdır. Bünyeniz zayıf olması ve hastalanmaya çok yatkınlığınızdan dolayı bu dönemlerde kendinize dikkat etmeniz gerekir. Fazla yorucu işlerden ve stresten kaçının. Oğlak burcu dişleri ve kemikleri yönettiğinden diş hastalıkları ve ortopedik sorunlarla karşılaşabilir. Bunun yanında romatizma ağrıları da çekmeleri olasıdır.

Bu burcun insanı ölçülü ve disiplinli olduğu için fazla yemez. Hastalanacaklarını anladıkları zaman kendilerine özen gösterirlerse de hemen doktora ve ilaca başvurmazlar. Gerçekten hasta olduklarında mantıklı, disiplinli davranışları ile iyi bir hasta olup doktorun öğütlerini aynen uygularlar. Acılara yakınmadan dayanır, acılarını karşılarındakilere belli etmek istemediklerinden sessizce acı çekerler. Dikkatli oldukları için kolay, kolay kazaya uğramazlar.

Sağlığınızla ilgili yaptığınız en büyük hata, çok rekabetçi olmanız, beklediğinizperformansı gösteremeyince de moralinizin çökmesi ve başkalarının ne düşündüğüne fazla önem vermeniz. Oğlak insanları ayaklarının altında toprağı hisetmekten zevk alırlar, doğada yürüyüş, koşu, dağcılık, golf tam size göredir. Eklem yerlerinde sorunlar yaşayacağınız için esnekliğinizi korumak için sürekli egzersiz yapmalısınız. Özellikle dizlerinize dikkat etmelisiniz. Açık havada ağırlık çalışmaları yaparak vücudunuzu güçlendirebilirsiniz.

burc.web

Esinti 27.12.2015 14:03

Cevap: 2016 Oğlak Burcu Sağlık
 
Gerçekten mecbur kalmadıkça ilaç kullanmayı sevmiyorum ayrıyetten hastane doktor fobimde var :(666):


Saat: 05:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.