Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   17 Aralık 2018 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/197218-17-aralik-2018-pazartesi-oglak-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 17.12.2018 00:43

17 Aralık 2018 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Aralık 2018 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

:oglak:

Yabancıların bakış açısı ve davranışları sizi rahatsız edebilir fakat ayrıntılara takılı kalmamayı başarabilirseniz, değişik görüşler sizi özgürleştirecek. Aslında hayal gücünüzün ve sezgilerinizin uyandığı bir dönem ve her zaman yaptığınız her ne varsa şimdi çok başka şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Olayların zorlayıcı etkisine kendinizi kaptırmayın ve isteklerinizi gözden geçirin. Aslında sürpriz fırsatlarla karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Fakat karamsar bir tavır içinde olmayın ve sezgilerinize güvenin. Kendinizi ve çevrenizdeki güçlü kişileri zorlamaktan kaçının. Yani güç mücadelesi yapmasanız iyi olacak.

Oğlak Burcu Genel Durum
Tutumlu davranırsanız, her zamanki gelirinizden yüksek mükemmel fırsatlar elde edeceksiniz. Sonunda çalışmalarınızın meyvesini toplayacaksınız. Kendinizi benmerkezci tavrınıza o kadar çok kaptırmışsınız ki, ilişkinizi sınarayak, giderek boş ve inisiyatiften yoksun hale getirdiğinizi fark etmiyorsunuz.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Finans konuları için olumlu bir gün. Sizi tatmin etmeye yetecek kadarına sahip olacaksınız. Sonuçlar yapmanız gereken görevle orantılı olacak. Eğer girişimciyseniz gelecekte yapacağınız bir etkinliği düzenlemek için doğru bir zaman. Büyük başarıya ulaşacaksınız.


Saat: 11:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.