Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   10 Ocak 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/198107-10-ocak-2019-persembe-oglak-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 10.01.2019 13:16

10 Ocak 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
 
10 Ocak 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

:oglak:

İlişkilerinizi sorguladığınız bu dönem içinde meydana gelen değişimler farklı beklentiler içine girmenize neden olabilir. Duygularınızı ortaya koymaya çalışın ve olayların gelişmesini bekleyin. Aslında hoş fırsatlar karşınıza çıkacak ve siz sabırsızlık hissedeceksiniz. Bazı ayrıntılara takılı kalmanız mümkün. Yabancılar ile ilişkilerinizde daha olumlu davranmanız gerekiyor. Bu dönem parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bütçenizi aşan yatırımlarda bulunmadan önce iyi araştırın. Bugün eski dostlarınız aklınıza düşebilir. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla görüşebilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum
Daha çok sorumluluk, zaman ve itibar gerektiren yeni bir göreve sırtınızı çeviremezsiniz. Partnerinize karşı cömert ve nazik davranacaksınız; fakat aynı karşılığı alamayacaksınız; ciddi tartışmalardan kaçının ve daha iyi bir dönem için sabredin.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Bir iş arkadaşınız sabrınızı sınasa bile bugün planlarınızı yürütebilmeniz için uygun koşullar bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Tartışmalardan kaçının. Başkaları ile bir ekip olarak çalışanlar bazı zorluklar yaşayabilirler: Acelecilik bir iş arkadaşınızın duyarlılığını zedeleyebilir ve bu bir çatışma halini alabilir.


Saat: 00:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.