Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   31 Mayıs 2013 Cuma (https://www.forumaski.com/oglak/34665-31-mayis-2013-cuma.html)

KaRaqiZz 31.05.2013 20:05

31 Mayıs 2013 Cuma
 
Meydana gelen olaylar kafanızı karıştırsa bile olumlu ve yapıcı davranacaksınız. Zihinsel faaliyetinizin hızlandığı bir dönemdesiniz. Ancak dikkatinizi tek bir konuya odaklamanız zor olabilir. Verdiğiniz sözleri unutabilirsiniz veya sadece düşündüğünüz halde karşınızdaki kişinin istediklerinizi yapmadığını veya sizi dinlemediğini düşünebilirsiniz. Bu dönem aklınız yerine sezgilerinize güvenirseniz çok daha başarılı olacaksınız. Çocuklar, kardeşler ve arkadaşlarınızla ilgili ortaya çıkan sorunların üzerine gitmeyin ve isteklerinizi ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Yanlış anlamalar olabilir.



Oğlak Burcu Genel Durum

Maddi konularda o kadar olumlu haberler gelebilir ki, ayaklarınız mutluluktan yerden kesilebilir. Sadece haber almakla da kalmayıp, beklemediğiniz bir yerden yüklü bir miktar para da alırsanız fazla şaşırmamalısınız.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Bugün, hak ederek kazandığınız maddi değerlerle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını sonuna kadar isteyebilirsiniz. Zam, hizmet bedeli veya prim gibi konulardaki taleplerinizi dile getirmekten çekinmeyin.


Saat: 20:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.