Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oğlak (https://www.forumaski.com/oglak/)
-   -   25 Ocak 2014 Oğlak Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/oglak/86998-25-ocak-2014-oglak-burcu-yorumu.html)

Şafak 25.01.2014 20:14

25 Ocak 2014 Oğlak Burcu Yorumu
 
25 Ocak 2014 Oğlak Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Oğlak Burçları ve yükselen burçları Oğlak Burcu olanlar, 25 Ocak 2014 Oğlak Burcu günlük burç yorumlarımız şu şekilde; Sevgili Oğlaklar bugün, zamanı en iyi şekilde kullanarak gündelik işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızın yerinde olması sizin için en önemli olgu haline gelecektir. Verimli olmanızın tek şartının huzur olduğunun gayet iyi farkındasınız. Bu yüzden de, karamsar ve kaygılı düşünmek yerine daha pozitif bir bakış açısı altında olayları ele alabilirsiniz. Ayrıca negatif insanları kendinizden uzak tutmaya özellikle dikkat edebilirsiniz. Düşüncelerinizi gayet net bir şekilde ifade edebilir ne istiyorsanız açık bir şekilde dile getirebilirsiniz. Bugün, ev içi yada iş hayatınızla ilgili koşuşturmalarda molalar vermek, beslenme düzeninizi yeniden gözden geçirmek gereği duyabilirsiniz. Aldığınız gıdalara özen gösterir ve uygun diyet için araştırmada bulunabilirsiniz. Temizlik ve titizlik konusunda azamı bir çaba sarfedebilirsiniz. Hijyeninize her zamankinden daha fazla odaklanabilirsiniz. 25 Ocak 2014 gününe ait Oğlak Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Oğlak burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Gönlünüzdeki kişinin cazibesi, yaşamınızdaki bir çok şeyin cazibesini gölgeliyor. Ona ayak uydurmak için, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu, biraz aşırıya kaçmak gibi gözüküyor.

Muhataplarınızın şartlanmış olduğuna olan inancınız, sizi anlatma güçlüğü içerisine sokabiliyor. Teknik bir konuda problem yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor.

Eli açıklık size sürekli zararlar getiriyor. Paranın, birçok yerde, kıymetini bilmiyor gibi davranışlar sergiliyorsunuz. Son günlerdeki para sıkıntılarınızda zararlı alışkanlığınız çok belirleyici.

Bazı konular için dengeleme yapmaya ihtiyacınız var. Söyledikleriniz ve davranışlarınız arasındaki çelişki, tutarlılığınızla ilgili kuşkular yaratabiliyor.


Saat: 19:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.