Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oyun Haberleri (https://www.forumaski.com/oyun-haberleri/)
-   -   Uncharted: The Lost Legacy'den yeni bilgiler (https://www.forumaski.com/oyun-haberleri/189177-uncharted-lost-legacyden-yeni-bilgiler.html)

KaBuS 06.12.2016 21:50

Uncharted: The Lost Legacy'den yeni bilgiler
 
Uncharted: The Lost Legacy'den yeni bilgiler

PlayStation Experience 2016'nın açılışını yapan ve ilk başta ne olduğunu hiçbir şekilde anlayamadığımız, videosu bitene kadar tahmin üzerine tahmin yürüttüğümüz, acaba Tomb Raider mı, Beyond Good and Evil 2 mi dediğimiz ancak sonunda hiç beklenmedik bir şekilde Uncharted olarak karşımıza çıkan The Lost Legacy hakkında yepyeni bilgiler geldi.

Uncharted 4'ü oynarken göremediğimiz ve akıbeti hakkında büyük bir merağa sahip olduğumuz Chloe Frazer'ı ve dördüncü oyunda gördüğümüz Nadine Ross'u yönlendireceğimiz Lost Legacy, Uncharted 4 için gelecek olan ilk hikaye DLC'si olacak ve Naughty Dog'un açıklamasına göre Last of Us'ın DLC'si Left Behind kadar kısa değil, Uncharted 4'ün kendisi kadar da uzun olmayacak. Tam ortada, sağlam bir hikaye içeriği olarak geliyor.

The Lost Legacy yalnızca videoda da görmüş olduğumuz Hindistan'ın içerisinde geçecek ve zaman olarak Uncharted 4'ün sonrasını konu alacak. Hem hikayenin Hindistan'da geçmesi, hem de Chloe'nin bu ülkede sahip olduğu sağlam geçmişi yüzünden oyuncular Chloe'nin karakterine de derinlemesine bir bakış atabilecek.

Normal bir Uncharted oyununa göre daha karanlık bir tona sahip olacak olan The Lost Legacy'de Chloe'yi yönlendireceğimizden dolayı birçok mekanik Nathan'a göre çok daha farklı işlenmiş durumda. Daha farklı savaşıyor, daha farklı siper alıyor ve bu gibi nice değişiklik bizleri bekliyor.

Eğer izlemediyseniz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!



Saat: 21:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.