Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oyun Haberleri (https://www.forumaski.com/oyun-haberleri/)
-   -   İlk resmi Knight Online turnuvası (https://www.forumaski.com/oyun-haberleri/99309-ilk-resmi-knight-online-turnuvasi.html)

Jaqen 25.03.2014 02:36

İlk resmi Knight Online turnuvası
 
İlk resmi Knight Online turnuvası

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

NttGame olarak Knight Online’ın Türkiye’deki 10. Yaşını kutladığımız 2014 yılında gerçekleştirmeyi planladığımız 4 büyük klan turnuvasından birincisinin finallerini 16 Mart 2014 tarihinde GameEkstra ’da gerçekleştirdik.
Knight Online 10. Yaşını Kutluyor
Türkiye’de gerçekleştirilen ilk resmi Knight Online turnuvasına tüm sunuculardan toplamda 120’nin üzerinde klan başvurdu. 12 sunucuda yapılan ön eleme maçlarının ardından, 12 sunucu şampiyonu ve 4 en iyi ikinci bir sonraki turda oluşan 16 klan, ikinci tur maçlarını katılmaya hak kazandı. Yapılan eleme turu ile son 8 takım GameEkstra ’da yapılacak büyük turnuva finaline katılmaya ve bizlerle bir araya gelmeye hak kazandı.
ÖDÜLLERİ YARIŞTIRDI!
Finallerde Toplam 20.000 TL para ödülü dağıtılırken, Turnuva birincisi Secret klanının 10 üyesi ise Logitech tarafından sağlanan G600 MMO mouse’una sahip oldu. Etkinlik boyunca NTTGame ve bayileri tarafından ekstra 5000 TL değerinde de Npoint ödülü dağıtıldı.
Bildiğiniz üzere NTTGame geçtiğimiz yıl yeni bir yapılanmaya girdi ve Haziran 2013’de Knight Online ekibi tamamen yenilendi.
Ekip, oyuncuları ile buluştu
Bu turnuva finali ile yeni NTTGame ekibi, oyuncuları ile ilk defa bir araya gelme fırsatı buldu. Etkinlik, hem oyuncular hem de biz NTTGame çalışanları için harika bir ortam oluşturdu. Türkiye’nin her yerinden gelen oyuncular, oyun dergileri, popüler MMO haber siteleri gibi birçok ziyaretçimizin de orada olması organizasyonumuzun ne kadar önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptığını görmemizi sağladı.
Turnuvaya katılan 124 Klan ve Oyuncularına, Twitch.tv/nttgame üzerinden canlı yayınlarımızı izleyen izleyicilerimize, Türkiye’nin her yerinden, NTTGame ekibi ve Knight Online oyuncuları ile birlikte olmak için gelen ve bizi soru yağmuruna tutan fakat etkinliğimizi bir o kadarda keyifli kılan tüm oyuncularımıza gönülden teşekkür ederiz.


Saat: 02:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.