Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Oyunlar Genel (https://www.forumaski.com/oyunlar-genel/)
-   -   Mario'yu Hiç Böyle Görmediniz (https://www.forumaski.com/oyunlar-genel/160568-marioyu-hic-boyle-gormediniz.html)

KaBuS 15.07.2015 09:50

Mario'yu Hiç Böyle Görmediniz
 
Mario'yu Hiç Böyle Görmediniz


Oyun dünyasının en köklü ve sevilen karakterlerinden biri olan Super Mario, açık dünya yapısı oyun türüyle tekrar hayat buldu. İşte Mario için hazırlanan mükemmel video.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Nintendo'nun maskotu konumunda olan ve yıllardan beri birçok oyun platformundaki yerini alan Super Mario için harika bir video hazırlandı.

Günümüz neslin en önemli grafik motorlarından biri olan Unreal Engine 4 ile hazırlanan videonun oldukça eğlenceli ve gerçekçi olduğunu belirtmekte fayda var. Bildiğimiz Mario oyunlarının dışına çıkılan videonun açık dünya yapısında bir oyun türüne sahip olduğunu görüyoruz.





Böyle bir proje dikkate alındığında ve yeterli bir ekip oluşturulduğunda ortaya hoş bir oyunun çıkacak olma ihtimali hiç de uzak durmuyor.

Tüm oyunlarıyla birlikte 210 milyondan fazla satış gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza atan Super Mario, ayrıca ormal macera oyunları dışında yarış, spor ve RPG türünde oyunlarıyla da karşımıza çıktı ve kuşkusuz oyun dünyasının en popüler karakterlerinden biri.


Saat: 10:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.