Cevizli Keşli Erişte Cevizli Keşli Erişte [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler : 1 kg[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] erişte makarna 200 gr[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] keş 250 gr [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tereyağı 100 gr[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ceviz 300 gr[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] süzme yoğurt yemeğinin hazırlanışı: 3 lt[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaynamış suya yöresel erişte makarna pişmesi için ilave edilir ve 3 dk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] haşlanması için bekletilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Haşlama işlemi bitmiş erişte makarna süzülür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tavaya tereyağı konulur ve eritilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İçine keş ilave edilip, keş pembeleşinceye kadar kavrulur[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Daha sonra içine haşlanmış erişte makarna ilave edilir ve tavada sote edilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hazır hale gelen erişte makarna porsiyon olarak tabağa alınır[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Üzerine ceviz dökülür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Yanına süzme yoğurt da konulup, servis edilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] |
Saat: 18:31 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.