Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Program Arşivi (https://www.forumaski.com/program-arsivi/)
-   -   Tweak - 8 / Windows8 Uygulamaları (https://www.forumaski.com/program-arsivi/127430-tweak-8-windows8-uygulamalari.html)

KaBuS 22.08.2014 16:08

Tweak - 8 / Windows8 Uygulamaları
 
Tweak 8

Yani ; Windows 8 için Optimizasyon ve Kişiselleştirme Programı

Tweak-8 isimli bu kapsamlı yazılım, Windows 8 kullanıcıları için özel olarak tasarlanmıştır. Kullanıcılara bilgisayarlarını kişiselleştirme, optimize etme ve dolayısıyla daha verimli kullanma konusunda yardım etmek için pek çok araca sahip olan bu yazılımı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Memnun kalmanız halinde tam sürümü indirmek mümkün.

Tweak-8’i kullanarak işlemci çalışma hızınızı artırabilir, performans üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilir ve internet bağlantı hızınızı bile artırabilirsiniz. Performans geliştirmelerine ek olarak Tweak-8 ile aynı zamanda işletim sisteminizin nasıl görüneceğine de siz karar vereceksiniz.

Kolay kullanılır ve sade bir arayüze sahip olan Tweak-8, sistemini daha verimli kullanmak isteyen herkesin rahatlıkla başvurabileceği bir program. İndirme butonuna tıkladığınız anda üreticinin sitesine yönlendirileceksiniz. E-posta adresinizi belirttikten sonra gelen kutunuza düşen mailde yer alan linke tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Windows 8 ve 8.1 de denenmiştir.
Deneme Sürümüdür.

İndirmek için [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 08:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.