Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Program Arşivi (https://www.forumaski.com/program-arsivi/)
-   -   CrazyTalk ile Resimlerinizi Konuşturun - Resimli Anlatım (https://www.forumaski.com/program-arsivi/92409-crazytalk-ile-resimlerinizi-konusturun-resimli-anlatim.html)

Maestro 22.02.2014 12:16

CrazyTalk ile Resimlerinizi Konuşturun - Resimli Anlatım
 

CrazyTalk ile Resimlerinizi Konuşturun - Resimli Anlatım


Oldukça Eğlenceli Bir Program.. :Pp


Çizimlerinizdeki ya da resimlerinizdeki insanlara hatta çizgi kahramanlara dahi çeşitli yüz mimikleri uygulayarak onları konuşur bir havaya sokmak için CrazyTalk kullanıcılarına üst seviye performans sunuyor. Ekleyeceğiniz ses dosyalarındaki iniş ve çıkışlara, titreşimlere bağlı olarak yüz mimikleri de değişik hallere giriyor ve böylelikle oldukça gerçekçi bir konuşma havası yaratılmış oluyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ses dosyanızı, bilgisayarınızdan belirleyebileceğiniz gibi programın size sunduğu ses kaydetme özelliğini kullanarak da seçebilirsiniz. Eğer ses dosyanızdaki titreşimlere göre CrazyTalk resminize istediğiniz mimikleri kazandıramadıysa bu işlemi kendiniz de yapabilirsiniz. Ayrıca programın size sunduğu hazır yüzlerden birini seçerek kendi animasyonlarınızı yaratabilirsiniz. Üstelik bu şablonları isteğinize göre değiştirebilir ve yeniden şekillendirebilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İndirin

Yazılım ile yapılmış çeşitli mimik ve seslendirme işlemlerine ait örnek dosyalara [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ulaşabilirsiniz. Ayrıca programın kullanımı ile ilgili çeşitli alıştırma derslerini de [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] görüp CrazyTalk'ı daha etkin kullanabilirsiniz. Programın bu sürümü 15 günlük bir kullanım kısıtlamasıyla geliyor. Yazılımı 15 günden sonra da kullanabilmek için 49,95 dolar ödemeniz gerekiyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 19:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.