Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Banka Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/12213-ruyada-banka-gormek.html)

Mavi 23.10.2012 02:40

Rüyada Banka Görmek
 
BANKA
Bankada çok para görmek, zengin olacağınızın işaretidir. Banka görmek para kaybedileceğine işarettir. Para çekmek, para açısından rahatlayacağınız ve iş hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir.

Asi Ruh 17.08.2014 00:32

Cevap: Rüyada Banka Görmek
 
Rüyada Banka Görmek
Rüyada banka görmek; iyi anlamlara gelmemektedir. Kişinin kazancında azalma, gelirinde de kayıplar yaşanacaktır. Ayrıca kişinin etrafında dedikodusunu yapan, art niyetli insanların olduğu ve onlara karşı dikkatli olması olarak da yorumlanır. Kişinin bankadan para çektiğini görmesi de hayra yorulmaz. Kişinin işlerinin bozulacağı, gelirinin azalacağı bu yüzden de büyük bir yokluğa düşeceği yorumu yapılır.
Rüyada banka görmek rüya yorumcularının birçoğu tarafından iyi yorumlanmaz. Rüyasında banka gören kişinin kısa zaman içinde oldukça büyük maddikayıplar yaşayacağına ve bu durumdan dolayı uzun sure sıkıntı çekeceğine işaret edilir. Rüya sahibinin maddi konularda dikkatli davranması gerektiğine yorumlanır. Rüyada banka görmek kişinin çevresindeki insanlar tarafından dedikodulara maruz kalacağına, kendi hakkında yakınlarının arkasından kötü sözler söylediğini ve hatta iftiralar atıldığını duyarak oldukça üzüleceğine ve huzursuzluk yaşayacağına delalet etmektedir.


Saat: 09:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.