Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Altın Görmenin Psikolojik Yorumu (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/123429-ruyada-altin-gormenin-psikolojik-yorumu.html)

Asi Ruh 26.07.2014 22:17

Rüyada Altın Görmenin Psikolojik Yorumu
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyada Altın Görmenin Psikolojik Yorumu

Altın, zengin olma arzusunu ifade eder. Daha rahat şartlarda yaşamak isteyen ve sürekli bunun hayalini kuran kişiler rüyalarında maddi değeri oldukça yüksek objeleri görür ve bu durum kendilerindeki psikolojik etkileşimin bir karşılığı olarak görülür. Zoru başarmayı seven, gözünü zafere dikmiş ve kazanmayı her daim hedef olarak bilmiş kişiler sürekli olarak yeni işlere girmenin yollarını ararlar ve kazancının nasıl çoğaltacağını düşünürler. Böyle, amaç sahibi kişiler işyerinde, evde, yolda sürekli olarak daha fazla büyümenin, ilerlemenin, gelişmenin ve kazanmanın hesabını yaparlar ve bunun üzerine kafa yorarlar. Dolayısıyla kişinin günlük hayatında kafasını meşgul eden şeylerin rüyalarına girmesi kaçınılmazdır.

Altın, paranın simgesidir. Çocuklarını daha iyi şartlarda yaşatabilmek, borçtan ve geçim derdinden kurtulmak ve daha fazla gelir sahibi olmak isteyenler için rüyada altın görmek bir fırsat elde etmek olarak yorumlanır. Fakat toplumun belli bir kısmında da rüyada altın, para ya da maddi değeri olan şeyler ağırlık olarak da yorumlanabilmektedir. Psikolojide parasal olarak değer biçilen şeyler her daim kişideki idealist olma duygusuna ve onun çalışkanlığına, hırsına işarettir. Bu rüyaları gören kişiler, gelecekten yana umutları olan, yaşama bağlı, hayatın her anının kıymetini bilen ve hep bir gün çok daha iyisine sahip olacağına, çok daha iyi noktalara geleceğine inanan kimselerdir.


Saat: 15:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.