Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Ferahlamak Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/35667-ruyada-ferahlamak-gormek.html)

Ravza 07.06.2013 00:09

Rüyada Ferahlamak Görmek
 
Rüyada sevinip ferahladigini görmek müjde olarak yorumlanir. Rüyasinda bir kira çikip içinin rahatladigini ve ferahladigini duyarak gezindigini görmek ahiretinin aydinlik olacagina, Cenabi Hakkin (C.C) onu günahlarindan arindirdigina delalet eder. Gönlündeki ferahlik biraz sonra hüzne dönüstü ise, ibadetinde noksanlik olduguna ve tövbe etmesi gerektigine isarettir.

Duydugu ferahlik hayatindaki kötü bir durumun ortadan kalkmasi, mesela bir hastasinin iyilesmesi veya gurbetteki bir yolcusunun geri gelmesi gibi ise, bu sevinecegi bir haber alacagina isarettir.

Bir kisinin ölüm haberini aldiktan sonra, onun yasadigini ögrenerek sevinmis ve gönlünde bir ferahlik duymus ise, dünyadaki zor islerinden birisinin düzelecegine veya bir hastasi varsa iyilesecegine, hükümetle bir isi varsa, halledilecegine delalet eder.

Bazilarina göre: Rüyada ferah ve sevinç iyi degildir .Rüyasinda kendisini ferahli ve sevinçli gören kedere düser, îbn-i Sirin'e göre bir kimse tarafindan ferahlandigini gören, o yüzden kederlenir.


Saat: 17:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.