Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada bebek görmek ne anlama gelir (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/67335-ruyada-bebek-gormek-ne-anlama-gelir.html)

Perii 18.11.2013 16:21

Rüyada bebek görmek ne anlama gelir
 
Rüyada bebek görmek ne anlama gelir

Rüyada bebek görmek mutluluk ve neşenin habercisidir. Bazen rüyanızda bebek görmüş olsanız bile bu rüya size iç sıkıntısı verebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz düşünmeye gerek yoktur. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır. Bebek özellikle şansı simgeler. Şanslı günlerin kapıda olduğunun habercisidir. Beklemedeğiniz kapılar size açılabilir, gündemde olmayan maddi gelirler ortaya çıkabilir. İçgüdülerinize ve fikirlerinize güvenmelisiniz zira bu dönemde aklınıza gelen fikirler size fayda sağlayacaktır. Gireceğiniz işlerde şansınız yüksek olacaktır.

Bu rüyanın bir çok güzel anlamı vardır. Etrafınızdaki insanlardan göreceğiniz faydalar da söz konusu olabilir. Ayrıca bebek, doğumdan sonra ortaya çıkan mucizevi bir varlık olduğundan rüyalarda yeni oluşan durumları, işleri, gelir kapılarını, dostlukları ve aşkı da simgeleyebilir. Rüyada görülen bebek neşenin, huzurun ve mutluluğun sembolüdür.

Bazı durumlarda rüya, bebeğin nasıl görüldüğüne göre farklı şekillerde de tabir olunmaktadır. Örneğin mutlu ve güzel bir bebek feraha ermeye delalet ederken, ağlayan bir bebek içinizdeki pişmanlıkların sembolü olabilir. Aşağıda rüyada bebeğin görülme şekillerine göre, çeşitli tabirler yer almaktadır. Rüyanızda gördüğünüz diğer nesneler ve olaylarla birlikte yorumladığınızda rüyanızın size ne anlatmaya çalıştığını çok daha net anlayabilirsiniz.


Saat: 02:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.