Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Ağlamak (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/8153-ruyada-aglamak.html)

Mavilimery 15.09.2012 12:05

Rüyada Ağlamak
 
Rüyada Ağlamak

AĞLAMAK : Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.

KaraKiz 27.07.2013 03:30

Rüyada Ağlamak Ne Anlama Gelir?
 
Rüyada Ağlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağladığını gören bir kişi günahlarından arınacağına delalet ederEğer Rüyada sessizce ağladığını gören kişi üzüntülerinden ve sıkıntılarından Kurtulacağına delalet ederRüyada bağırarak ağladığını görmek ise kötü bir dert olacağıyla tabir edilir

Ayrıca gözünden yaş gelmeden ağladığını gören kişinin beklentilerinin gerçekleşmesine ve muradına ermesine delalet eder

Perii 07.10.2014 01:19

Rüyada ağladığını görmek ne anlama gelir
 
Rüyada ağladığını görmek ne anlama gelir

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyasında ağladığını görmek kendisini rüyada nasıl tabir ettiğine bağlı olarak mutlulukla veya kederle yorumlanabilir.
Rüyada yüksek sesle ağlamak; Kişi rüyasında kendisini yüksek sesle bağırarak, hıçkırarak,elleriyle kendisine zarar vererek,üstünü başını yırtarak ağlıyorsa, uyanıkken de bu şekilde ağlayacağınıza, başınıza musallat olacak bir belaya işaret eder.
Rüyada Tövbe ederek ağlamak; rüyasında Allah (C.C) korkusundan ağladığını gören, günahlarını hatırlamak ve pişmanlıktan ötürü ağlıyor bir yandan da tövbe ediyorsa, rüya sahibi için ferah ve sevinçli günlerin başlangıcı, manevi huzur içinde mutlu günlerin habercisidir.
Rüyada Sessiz sessiz ağlamak; kişi rüyada kendisini sessiz sessiz içten ağladığını görürse, maddi manevi bereketli bir hayatın başlangıcına işaret etmektedir. Hayırlı bir rüyadır. Gerçek yaşamında kişinin içinde Allah (C.C) korkusu belirir ve O’nun rahmetinin geleceğini belirtir. Rüya sahibi sevinç ve mutluluk ile yaşar. Fakir ve muhtaç bir kişi bu rüyayı görürse bolluk ve berekete nail olacağı yönünde tabirler bulunur.
Rüyada gözyaşı ile ağlamak; Rüyada kişi gözyaşlarıyla ağlar ve gözyaşlarının bir yerde biriktiğini görürse, çalışarak edinilecek mal ve mülke, su sıkıntısı çekenler için yakın zaman da kavuşacağına, eğer maddi bir sıkıntı içerisindeyse, bu sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder. Ağlamamasına rağmen gözlerinden sadece yaş geldiğini gören, arzu ettiği isteklerine bir an önce kavuşacağına işarettir.
Rüyada ağzı kapatarak ağlamak; kişi rüyada kendisini yatağa atarak yastık veya yorgan ile ağzını kapatıp ağladığını görürse, ailenizden veya dostlarınızdan sakladığınız bazı sıkıntılı bir süreçten geçtiğinizi göstermektedir.
Rüyada çocuk ağlaması; rüyada ağlayan çocuk görülmesi, sıkıntılı günlerin geldiğini fakat bu sıkıntıların ufak olduğunu gösterir. Bazı tabircilere göre böyle bir rüya gören kişi kendisini tamamen dünya işlerine adamış ahretini unutmuş cehalet içinde olduğunu göstermektedir.
Rüyada uçurum kenarında ağlamak; kendisini uçurumun kenarında ağladığını gören kişi, yaşamında önemli bir karar vereceğine ve bu kararından pişman olacağının delilidir.
Rüyada Ağlayarak rahatlamak; kişi rüyasında içten bir şekilde ağlayarak rahatladığını hissederse, kişi gerçek yaşamında sıkıntılı bir dönemin sonra ereceğine ve bu sıkıntılardan tamamen kurtulacağına işaret eder.
Rüyada soğuk gözyaşı dökmek; kişi rüyasında ağladıktan sonra soğuk gözyaşları dökerse ve döktüğü gözyaşları yüzünüzü üşütüyorsa, hayatınızda sıkıntı çekeceğiniz ve kaygılanacağınız bir dönem başlayacaktır.
Rüyada kan ağlamak; kişi rüyada kan ağladığını görürse, ailesinden birinin veya yakın dostlarından birinin sıkıntılarına ortak olup onlar için üzüleceğine işaret etmektedir.
Rüyada gözlerin dolması; rüyada gözlerinin dolduğunu fakat ağlamadığını gören kişi, yaşamında çalışarak alın teriyle mal, mülk ve para sahibi olur.

Asi Ruh 07.10.2014 16:26

Konular içerikleri farklı olduğu için birleştirildi.

Arama yap @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dil1


Saat: 06:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.