Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Arpa Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/87051-ruyada-arpa-gormek.html)

Asi Ruh 25.01.2014 22:32

Rüyada Arpa Görmek
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

rüyada arpa görmek

Rüyada arpa sahibi olduğunu veya arpa yediğini görmek sağlıkla birlikte mala delalet eder. Arpa, buğdaydan hayırlıdır. Bazı tabircilere göre arpa, kısa ömürlü çocuğa delalet eder. Zira arpa İsa (a.s.)’ın yiyeceğidir. Zamanında hasat edilen arpa görmek, Allah Teâlânın üzerinde hakkı olan mal elde etmeye delalet eder. Nitekim ayeti kerimede şöyle buyrulur; (Her biri mahsul verince mahsulünden yiyin hasat gününde hakkını da verin)31

Arpa dikmek, Allah Teâlânın rızasını gerektirecek amel işlemeye delalete der. Taze arpa bolluğa, arpa satın almak büyük bir hayra ermeye delalet eder. Arpa içerisinde yürüdüğünü gören kimse cihat ile şereflenir. Her halükarda arpa görmek hayra, menfaate ve rızka delalet eder.

Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada arpa görmek, az yorgunlukla elde edilen tez gelecek helal rızka delalet eder.

Arpaya karşılık buğday sattığını gören kişi Kur’anı kerimi unutur ve şiirle meşgul olur. Arpa üstünde ya da ekili bir arazi üzerinde yürüdüğünü gören kimse cihatla rızıklanır. Ekin arazisi kulların amellerine delalet eder. Arpa ektiğini gören kişi Allah Tealanın rızasına uygun amel işler ve mal toplar. Yâda sultan tarafından hayra nail olur. Yaş arpa bolluk ve berekete delalet eder. Arpa hayırla dolmaya, sıhhate ve afiyete delalet eder.

DeLi.Cocuk 28.11.2014 23:49

Rüyada Arpa Görmek Ne Anlama Gelir
 
Rüyada Arpa Görmek Ne Anlama Gelir


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyada Arpa GörmekRüyada arpa görmek, helal olan kazanca işaret eder. Rüya sahibinin emeğinin karşılığında tatmin edici kazancı olacak ve bu kazanç helal olduğu için kişiye her zaman bereket getirecek demektir. Rüya sahibinin işinin her zaman yolunda gideceği, henüz bir işi son bulmadan, diğerinin geleceği ve bu durumun ömür boyu süreceği tabir edilir. Yani denilebilir ki rüya sahibi işinden yana çok kısmetli ve bereketlidir.Rüyada Arpa EkmekRüyada arpa ektiğini görmek, ümitlerinin boşa olmadığına, hiçbir emeğin de karşılıksız kalmayacağına işaret eder. Rüya sahibi, çok çalışmasının ve sabretmeyi bilmesinin karşılığını mutlaka alacak demektir.Rüyada Arpa Tarlası GörmekBüyük kısmettir. Rüya sahibinin şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder. Kısmetin artması, rızkında aynı oranda çoğalması anlamına gelir.Rüyada Arpa YemekRüyada arpa yemek, var olanı tüketmeye işaret eder. Rüya sahibi işsiz ya da parasız kaldığı bir dönemde, yarınları için biriktirdiğini bitirecek ve gelecek için yine elinde ve avucunda hiçbir şey kalmayacaktır.Rüyada Arpa Ambarı GörmekRüya sahibinin eksikliğini hissettiği her şeyden fazlaca sahip olacağına ve bu defa da elindekileri nereye sığdıracağını, neye harcayacağını bilemez olacağına tabi edilir. Bu rüya, arzu edilenin de üzerinde yani hayal edilemeyecek bir varlığın habercisidir.Rüyada Arpa AlmakRüyada arpa aldığını gören kişi, akıllıca hareket ederek yaptığı bir yatırım ya da birikim sayesinde fakirliğe düşüp, ele güne muhtaç olmaktan ve başkalarına el açmaktan kurtulacak demektir.Rüyada Arpa YolmakRüyasında arpa yolduğunu gören kişi, ekmeğini taştan çıkaracak kadar çalışkan ve azimli bir kişi olarak tasvir edilir. Kişi, inancı sayesinde her yerde ekmek bulacaktır.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 07:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.