Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Büyük Kapı Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/91918-ruyada-buyuk-kapi-gormek.html)

Asi Ruh 20.02.2014 21:47

Rüyada Büyük Kapı Görmek
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rüyada Büyük Kapı Görmek

Rüyada BÜYÜK KAPI Görmek: Bir kimsenin rüyada ev veya mescidin büyük kapısını görmesi; bezendiği elbisesine ve durumunu örten malına, kadri yüce ve nesli çok olan güzel bir kadına delâlet eder.

ister bilinsin, ister bilinmesin, kapıların açıldığını görmek, rüya sahibine hayır ve nimete, eğer kapılar yol üzerinde iseler, bu iyiliğin çok çabuk olmasına delâlet eder. Önünde bir evin kapısının açıldığını görmek, iyi kalpli bir kimse tarafından eline mal geçeceğine ve bunu ailesi için harcayacağına işarettir. Evinin kapısının kapandığını, yıkıldığını veya yandığını gören büyük bir musibete düşer. Kapının halkasını vurduğunu veya çaldığını ve içerden cevap verildiğini görenin duası kabul olunup aradığını bulur.

Kapıyı çaldığı zaman açılırsa, Cenab-ı Hakk (cc) duasını kabul eder ve onu düşmanına üstün kılar. Evin bütün kapıları, tabirde aynı manaya gelirse de, sokak kapısı tabirde başka şeylere delâlet eder.

Bir yeni kapı yaptığını veya kilitlediğini gören, bir kadınla evlenmek ister ve evlenir. Kapıyı yerinden çıkarmak, karısını boşamaya; yerinden söküp koparmak ise karısının ölmesine delâlet eder. Bir marangoza yeni bir kapı yapmasını emrettiğini gören, genç ve ****** bir kızla evlenir. Kapının kapanmadığını, bu yüzden açık bıraktığını gören, dul bir kadınla evlenir.


Saat: 14:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.