Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Fatıma-tüz-Zehra Görmek (https://www.forumaski.com/ruya-tabirleri/95670-ruyada-fatima-tuz-zehra-gormek.html)

Jineps 06.03.2014 01:59

Rüyada Fatıma-tüz-Zehra Görmek
 
Rüyada Fatıma-tüz-Zehra Görmek

Rüyada peygamber efendimizin kızı Hz. Fatıma’yı görmek, hayır ve berekete, işlerinde başarılı olmaya işarettir. Fatıma annemizi sevinçli görmek, mutluluk ve feraha işaret eder. Hz. Fatıma’yı (r.anha) mahzun ve gözyaşları içinde görmek, üzüntüye işarettir. Evlenmek niyetinde olan birinin Hz. Fatıma’yı görmesi, güzel ahlâk sahibi kadınla evlenmeye işarettir. Bekâr bir kadın rüyada Fatıma annemizi görse, üstün ahlâklı ve meziyet sahibi bir adamla evlenir. Fatıma validemizi görmek, hayırlı evlat sahibi olmaya da işarettir.
Rüyada Hz. Fatima (R.A) validemizi görmek, her yönüyle hayra işaret eder. Rüyayı gören insanin durum ve yaşantısı İslama uygun ise rüya olduğu gibi çıkar. Evlenme niyetinde olan bir erkek rüyasında Hz. Fatıma validemizi görse, İslami hayati yasayacak olan ahlak sahibi bir hanımla izdivaç edeceğine rüyayı gören hanim ise, o da Hz. Ali (R.A.) Efendimizin yolunda yürümeyi kendisine şiar edinmiş bir erkekle evleneceğine işaret eder. Bu iki tabirin dışında bu rüyayı görenlerin, hayırlı evlatları olacağına İslamı nesilden nesile devam ettireceklerine işaret eder.


Saat: 17:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.