Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Turuncu Ruj Makyajı Nedir , Nasıl Kullanılır? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/122160-turuncu-ruj-makyaji-nedir-nasil-kullanilir.html)

Bia 18.07.2014 16:07

Turuncu Ruj Makyajı Nedir , Nasıl Kullanılır?
 
Turuncu Ruj Makyajı Nedir , Nasıl Kullanılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle yabancı ünlülerde turuncu ruj kullanımının arttığını görebiliyoruz. Ülkemizde maalesef yeteri kadar popüler olmayan turuncu ruj uygulaması, aslında bu zamanlarda uygulayabileceğiniz en güzel rujlar arasında yer alıyor ve böylece mevsimin canlılığına ve hareketliliğine uygun bir görünüm elde etmek mümkün oluyor. Hem gittiğiniz tatil mekanlarında, gece mekanlarında hem de iş hayatınızda size bir dinamizm getirecek olan turuncu ruju uygulamak için bazı dikkat edilmesi gereken noktalar da elbette mevcut.
Turuncu rujun renkli ve dikkat çekici yapısından dolayı yüzünüzde tek ilgi çekici nokta olmaması gerekmektedir. Fakat kendisi dikkatleri üzerine çekmeye yatkın olduğu için turuncu ruj sürecekseniz yüzünüzde farklı uygulamalar da gerçekleştirmelisiniz. Eğer gözleriniz renkli değilse renkli göz makyajları uygulamalı ve rujun çektiği dikkati biraz da gözlere almalısınız. Renkli göz sahibi olanlar ise gözlerini daha derin hale getirebilmek için koyu makyajları tercih edebilir ve böylece göz renklerini dikkat çeker hale getirebilirler.
Çok kalın dudaklı olanların turuncu ruj kullanması ise biraz sorunlu bir durum olabilmektedir. Zira bu rengin doğasından ötürü dudaklarınız zaten kalın görünecektir ve hali hazırda kalın dudaklarınız varsa biraz fazla dolgun olmaları olası. İnce dudaklı olanlar ise tabii ki korkmadan uygulayabilirler ve böylece dudaklarının ince yapısı belli olmayacak, dolgun dudaklar ortaya çıkacaklardır.
Eğer beyaz tenliyseniz turuncu ruj uyguladıktan sonra parlatıcı kullanmaktan uzak durmalısınız. Keza parlatıcılar rujun teninizle kontrastını iyice arttıracaklardır ve hoş bir görünüm olmayacaktır. Esmerler ise parlatıcı kullanarak geride kalan dudaklarını biraz daha dikkat çeker hale getirebilirler. Dengeli bir makyaj ile turuncu rujunuzun öne çıkacağına hiç şüphemiz yok.
Turuncu ruj kullanmadan önce dudaklarınıza dudak peelingi veya benzer tedaviler uygulayarak onları en sağlıklı hallerine getirmeyi unutmayın. Nemlendirici kremler de bu konuda size yardımcı olacaktır. Çünkü bu kadar dikkat çeken dudakların çatlaklarla dolu olması rujda hedeflediğimiz etkinin alınmasıa engel olacaktır ve turuncu ruj sürmenin bir anlamı kalmayacaktır.
Giyiminizde de rujunuzla kontrast oluşturacak renkler tercih etmeyi atlamamalısınız. Kıyafetinizi turuncu yapmaktan kaçınmalısınız fakat çanta, kolye, ayakkabı gibi aksesuarları ruj renginize uydurabilirsiniz.



Saat: 02:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.