Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Okaliptüs Yağı ve Saç Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/130253-okaliptus-yagi-ve-sac-bakimi.html)

Jade 07.09.2014 11:22

Okaliptüs Yağı ve Saç Bakımı
 
Okaliptüs Yağı ve Saç Bakımı



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Okaliptüs Yağıyla Saç Bakımı

Doğal bir antiseptik olan okaliptüs yağını saç derinizde kullanmadan önce taşıyıcı yağlarla (zeytinyağı, badem yağı…) inceltmelisiniz. Çünkü oldukça güçlü bir yağ olan okaliptüs yağı direk olarak saç derisinde kullanıldığında cildiniz hassaslaşmasına ve yanma hissine neden olabilir. Saç derisine masaj yapmak için 10-15 damla zeytinyağına 4-5 damla okaliptüs yağı ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde günlük şampuanınıza ekleyerek kullanabilirsiniz.

Okaliptüs yağıyla nemlendirici saç bakım maskesi hazırlamak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağını, 4-5 damla okaliptüs yağı ve 1 yemek kaşığı balla karıştırın. Karışımı masaj yaparak saç derinize, daha sonra saçınıza sürün. Saçlarınızı başınızın üstünde toplayıp sıcak bir havluyla sarın ve maskeyi 2 saat kadar bekletin. Bu doğal maske özellikle boyadan, güneşten, denizden yıpranmış ve kurumuş saçlar için idealdir. Saçlarınızı yağdan temizlemek için günlük şampuanınızı kullanabilirsiniz. Daha sonra kaşıntı yapmamasını için saç derinizde ve saçınızda yağ artığı kalmamasına dikkat edin.

sacport


Saat: 18:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.