Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Doğru Kırmızı Ruju Seçmenin Yolları (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/138682-dogru-kirmizi-ruju-secmenin-yollari.html)

Jade 13.11.2014 12:24

Doğru Kırmızı Ruju Seçmenin Yolları
 
Doğru Kırmızı Ruju Seçmenin Yolları


Kırmızı ruj kullanmak istiyor ama hangi tonun size yakışacağını bilemiyor musunuz?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Göz makyajınız
Pek çok makyaj uzmanı, kırmızı ruj sürdüğünüz zaman, nasıl bir göz makyajı yapacağınıza dikkat etmeniz gerektiğini söyler. Doğal ve güzel görünmek için fazla makyaj yapmamanız gerekmektedir. Eğer kırmızı ruj kullanacaksanız hafif bir göz makyajı ve maskara kullanmalısınız.
Ne giyiyorsunuz?
Kırmızı ruj genellikle her kıyafetle güzel olur ama kırmızı rujunuzu sürdükten sonra kendinize tümden bakmanız faydalı olacaktır.
Cilt renginizi göz önünde bulundurun
Doğru renkte kırmızı ruj seçmek için cilt tonunuza dikkat etmeniz gerekir. Eğer soluk bir cildiniz varsa alt tonları pembe ya da mavi olan bir kırmızı ruj seçmelisiniz demektir. Eğer daha koyu bir cildiniz varsa portakala kaçan kırmızı daha çok yakışacaktır.
Saç renginizi de düşünün
Uzmanlar, sarışınların parlak ama biraz mat kırmızılar tercih etmeleri gerektiğini söylüyorlar. Daha koyu renk saçlıların ise daha derin kırmızı renkler seçmeleri iyi olacaktır.
Gidilecek yer
Kırmızı rujunuzu ne için süreceksiniz? Cuma akşamı çıkılacak bir yemeğe çok uygun olan kırmızı ruj, her gidilen yere uymayabilir.
Parlaklığına bakın
Eğer kırmızının birkaç tonunu düşünüyorsanız, parlaklıklarına bakın. Parlak kırmızılar açık tenlilerde parlarken koyu tenlilerde daha az dikkat çekici dururlar. Ruju almadan önce mutlaka test edin.
Sevdiniz mi?
Alacağınız ruju sevmeniz ve onu sürünce kendinizi iyi hissetmeniz en önemlisidir. Eğer bir renkte rujda kendinizi rahat hissetmiyorsanız o rengi almayın.


alıntı


Saat: 21:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.