Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saç Ekimi Kimlere Yapılır? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/160121-sac-ekimi-kimlere-yapilir.html)

DeRDeST 13.07.2015 04:05

Saç Ekimi Kimlere Yapılır?
 
Saç Ekimi Kimlere Yapılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Stresli yaşamın getirdiği olumsuzluklardan bir tanesi de saçların dökülmesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu dökülmelere karşı en etkili çözüm yollarından bir tanesi saç ekim işlemidir. Dökülen saçların yerine tekrar ekilen bu saçlar ile eski görüntünüzü yakalayabilir ve görsel olarak şık bir duruş elde edebilirsiniz. Ayrıca saç dökülmesi sadece erkeklere ait bir şey olmayıp, günümüzde kadın ve çocuklarda da görülebilmektedir. Saç ekim işlemini saçlarının büyük bir bölümü kaybeden yirmi iki yaşından yetmiş iki yaşında kadar herkes saç ekim işlemini yaptırabilir. Sadece her yaş grubuna yapılan işlemlerde farklılık görülmektedir.

Erkeklerde saç dökülme hızı yüksek olduğundan özelikle otuzlu yaşlarda bu oran daha da artmaktadır. Saçlar başın ön kısmından başlayarak dökülür ve arka kısımlara doğru ilerler. Saçları bu durumda olanlar saç ekim işleminden yararlanarak eski görüntülerine kavuşabilirler. Sadece saçları dökülen kişilere bu işlem uygulanmamaktadır. Aynı zamanda kaza sonucu saçlarını kaybetmiş veya yanmış olan kişiler de saç ekim işlemini yaptırabilmektedir. Bu işlemi yaptıran kişilerin alanında uzman bir ekipten destek almaları gerekmektedir. Profesyonel hizmet veren yerlerin seçilmesi saç ekimi işinin görsel olarak daha verimli sonuç almanızı sağlayacaktır. Saçlarınıza çıplak göz ile bakıldığında dökülme belli oluyor ve deriniz gözüküyor ise siz de saç ekimi yaptırabilirsiniz. İnsan saçında başın arka tarafındaki saçlar kuvvetli olduğundan dolayı burada dökülme oranı çok azdır. Bundan dolayı saçlar buradan alınarak dökülen yerlere ekim yapılmaktadır. Genelde bu ekim işlemi acısız olarak yapılabilmektedir.

Saçları dökülen kadınlara da saç ekim işlemi yapılabilmektedir. Kadınlarda saç nakli, saçları kesmeden işlem yapılmakta ve profesyonel sonuç alınabilmektedir. Saçları dökülen herkes bu işlemden yararlanabilmekte ve eski görüntüsünden kısa bir işlem sonucunda kurtulabilmektedir. Saç ekim işlemi estetik bir ameliyat olduğundan dolayı mutlaka profesyonel hizmet veren ve sertifikalı kurumlar seçilmelidir. Saç ekimi yapılmasına kadar verilmeden önce, dökülme oran hızınız belirlenir ve buna göre size özel bir işlem uygulanır. Eğer saçınızdaki kayıp fazla ise yaş durumunuza göre belirli bir tedavi sonrası saç ekim işlemi uygulanır.


Saat: 02:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.