Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Kirpik Uzatma Yöntemleri (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/60168-kirpik-uzatma-yontemleri.html)

Jaqen 10.10.2013 10:57

Kirpik Uzatma Yöntemleri
 
Kirpik Uzatma Yöntemleri

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Etiketler: Kirpik, Kirpik için bakım önerileri, Kirpik nasıl uzar, Kirpik uzatan kürler, Kirpik uzatan yağlar, Kirpik Uzatma

Kirpikleriniz siz dikkat etmeseniz de en çok dikkat edilen bölgelerinizin başında gelir. Kirpikler dolgun ve uzun olduğunda her insan göze daha hoş gelir. Eğer kirpiklerinizin uzunluğundan şikayetçiyseniz, onları besleyecek ve gürleştirecek birkaç fikre ihtiyacınız var demektir. İşte onlardan birkaçı…

1) Hint yağı kirpiklerinizi gürleştirecek en önemli yağlardan biridir. Kendim de denedim ve faydasını gerçek anlamda gördüm. Bu yağı haftada bir kaç kez uygulamanız kirpiklerinizde fark yaratmanıza yetecektir.

2) Susam yapı ve tatlı badem yapı karışımı çok tutulan yöntemlerden birisidir. Zaman buldukça kirpiklerinize sürün ve biraz bekletin. Bir ay sonra farkı göreceksiniz.

3) Keratinli rimel ve maskaralar az da olsa kirpiklerin uzamasına yardımcı oluyor. Kirpikleri besleyen doğal özlü maskaralar da işe yarar cinsten.

4) Bir çorba kaşığı badem yağı, bir tatlı kaşığı buğday özü yağı ve bir tatlı kaşığı soya yağının içine 3’er tane ceviz ve fındık koyun. Bu karışımı kısık ateşte 10 dakika ısıttıktan sonra süzün. Süzerken içine bir çay kaşığı lanolin karıştırın. Karışımı küçük bir cam kavanoza koyun, her gece yatmadan önce bir pamuk yardımı ile hafifçe kirpik diplerinize sürün. Sürerken gözünüze kaçırmamaya dikkat edin.

5) Denediğiniz yöntemler sizleri tatmin etmiyorsa, kirpik ekimi yapabilirsiniz. Kirpik ekimi protez ya da ince saçlarla yapılabiliyor.

Jaqen 11.10.2013 01:28

Cevap: Kirpik Uzatma Yöntemleri
 
Kaşlarının çoğalmasını isteyenlerede bir öneri sarımsağı soyun bıçak falan sürmeden elinizle ortadan ikiye bölün ve bunu kaşlarınıza sürün bu işlemi bi süre uygulayın inanın çok faydası olacak bizzat garanti veriyorum :gulumse:


Saat: 22:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.