Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saç Uzaması Hakkında Bilgiler (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/93215-sac-uzamasi-hakkinda-bilgiler.html)

Jineps 25.02.2014 01:27

Saç Uzaması Hakkında Bilgiler
 
Saç Uzaması Hakkında Bilgiler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Saçların daha çok uzaması için genellikle dengeli beslenmenin önemi gerekliliği vurgulanır. Bunun yanında saçların bakımında doğal malzemeler kullanmak saçlar için çok daha iyidir. Saçlardan mutlaka kimyasal maddeler uzak tutulmalıdır.

Saçların uzaması vücut kimyası ile orantılıdır. Belli bir yaşa gelindikten sonra saçın uzaması yavaşlar. Kısa bir süre içerisinde saçın uzaması isteniliyorsa öncelikle saçlara iyi bir bakım gerekir. Onlara özen göstermek gerekir. Bir saçın kırık uçları temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan kullanımı saç kremi ve saçı şekillendirme kırık uçlu saçların önüne geçmek için önemlidir.

Saçın Çabuk Uzaması

Dengeli beslenme ve uzun ömürlü saç için gereken vitaminleri vücuda almak gerekir. Saçlar doğal tellere sahiptir. Eğer vücuda iyi bakılmazsa saçların durumu da iyi olmaz. Bu ikisi doğru orantılıdır. İyi beslenmeli vücudu da korumalıyız. Biraz özenle harika görünümlü saçlar elde etmek mümkündür.


Uzun Saçın Düşmanları

Sabah uyanıldıktan sonra saçların kırılması için bir çok sebep vardır. Bunların çoğu yanlış yıkama sonucu görülür. Saçların uçları gereken sıklıkla kesilmelidir. Yanlış beslenme saçta kırılmaya sebebiyet vermektedir. Saçlara iyi bir bakım doğru bakım ürünleri kullanmak sağlıklı bir saç için gereklidir.


Saat: 23:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.