Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Kıvırcık Saçlar İçin Saç Kesimi Nasıl Olmalıdır (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/95014-kivircik-saclar-icin-sac-kesimi-nasil-olmalidir.html)

Perii 03.03.2014 18:18

Kıvırcık Saçlar İçin Saç Kesimi Nasıl Olmalıdır
 
Kıvırcık Saçlar İçin Saç Kesimi Nasıl Olmalıdır

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kıvırcık saçlar için kullanılan her saç kesimi ya da bir fotoğrafta beğendiğiniz kıvırcık saç modeli siz de aynı sonucu vermeyebilir. Bunun nedeni her saç kesimi her saç tipine ve yüz şekline uygun değildir. Size uygun saç kesimini kıvırcık saç kesiminde tecrübeli bir kuaför kısa sürede belirleyebilir ve günlük olarak saçlarınızın nasıl göreceğini belirlemek için saçınızı ıslatmadan, kuruyken keser. Tecrübesiz kuaför ise saç kesimini kolaylaştırmak ve daha kolay şekil verebilmek için saçlarınızı kesmeden önce düzleştirmeyi veya ara makasıyla kıvrımları inceltmeyi isteyecektir. Bu iki işlemde saç modelinizin kısa sürede bozulmasına neden olur.

Yüz Şekline Göre Kıvırcık Saç Kesimi


Saçın dokusu ve yüz şekli kıvırcık saç kesiminde kullanılacak modeli belirlerken en önemli iki noktadır. Yüzünüz ideal şekil olan ovale yakınsa kısa modelleri kullanabilirsiniz. Yuvarlak ve kalp şeklindeki yüzler için yüzün kenarından sarkan bukleler kullanılabilir. Uzun yüzlerde çene çizgisi çevresinde boyut yaratmak için yine bu bölgeye kadar inen bukleler tercih edilebilir. Orta uzunluktaki kıvırcık saç stilleri ise daha çok köşeli yüz hatları için uygundur.



Saat: 01:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.