Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Diyet - Sağlıklı Beslenme > Sağlıklı Beslenme
facebook bağlan


Ramazan'da mucize besin bal

Sağlıklı Beslenme kategorisinde açılmış olan Ramazan'da mucize besin bal konusu , Ramazan'da mucize besin bal Bal ile hazırlanan ballı sütlü zencefil çayı Ramazan'da susamaya, acıkmaya, strese ve yağ yakmaya birebir. Ramazan'da hem susuyor, hem acıkıyor hem de stresliyseniz çaresi doğal gıdalarda ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2014, 14:45   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ramazan'da mucize besin bal



Ramazan'da mucize besin bal


Bal ile hazırlanan ballı sütlü zencefil çayı Ramazan'da susamaya, acıkmaya, strese ve yağ yakmaya birebir.




Ramazan'da hem susuyor, hem acıkıyor hem de stresliyseniz çaresi doğal gıdalarda saklı. Ballı sütlü zencefil çayıyla bu sıkıntıların üstesinden gelebilir, aynı anda kilo verebilirsiniz.

Uzun saatler ve sıcak yaz günlerinde tutulan oruç, kişileri az da olsa zorluyor. Ancak ballı sütlü zencefil çayıyla Ramazan'ı kolaylıkla geçirmek mümkün. Bu mucize çay Ramazan'da susamaya, acıkmaya, strese ve yağ yakmak isteyenlere yardımcı oluyor. Dr. Fevzi Özgönül, zencefilli sütün faydalarını şöyle anlatıyor: "Ballı sütlü zencefil çayı kortizol üretimini azaltarak dopamin ve seratonin hormonlarının salınımını düzenleyici etkisi ile vücudumuzu depresyona ve strese karşı koruyucudur. Ayrıca sindirim enzim üretimini de tetiklediği için oruçlu olduğumuz dönemde daha az acıkmamızı sağlar ve göbek ağlarından da daha kolay kurtuluruz."

Malzemeleri
- Taze zencefil 1-2 ince dilim veya yarım çay kaşığı toz zencefil
- 1 çay kaşığı bal
-1 bardak kaynamış su veya 1 kahve cezvesi sıcak su
- Süt

Nasıl yapılır
Taze zencefili patates soyar gibi kabuğunu soyun. 2 ince dilim kesin. Toz zencefille yapacaksanız eğer yarım çay kaşığı toz zencefili demlenmek üzere cezveye koyun ve üzerini çay tabağı ile kapatın. 10 dakika kısık ateşte kaynatın. 5 dakika bekleyin. Fincanın 1/3'ünü bu demlediğiniz çayı süzerek doldurun. 1 çay kaşığı balı içerisine karıştırın ve en son üzerini süt ile doldurun. Süt sevmiyorsanız içerisine biraz limon suyu konulabilir. Fakat süt hem acıktırmaz hem de sindirim sisteminin daha rahat çalışmasını sağlar.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 1
Jade
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 04:16