|
Sağlıklı Beslenme kategorisinde açılmış olan Ekşimiş yoğurdu hemen atmayın konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.06.2013, 22:29 | #1 (permalink) |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır. | Ekşimiş yoğurdu hemen atmayın Ekşimiş yoğurdu hemen atmayın Yemeklerimizin yanında severek tükettiğimiz yoğurt buzdolabında dururken ekşidiyse hemen atmayın. Ekşiliği gidermenin bir çözümü var. Hafif ekşimiş yoğurdun içine bir miktar su ekleyin. Ardından yoğurdu ince bir süzgeç yardımıyla süzün. Yoğurdun ekşiliği gidecektir. Bu yöntem hafif ekşiliği bulunan yoğurt için geçerlidir. Uzun süre beklemiş yoğurda aynı yöntemi uygulamanın bir faydası olmayacaktır. Yoğurdun en çok yakıştığı sebzelerden biri olan kabakla hazırlanan Yoğurtlu Kabak tarifine bakalım. Malzemeler: 500 gr kabak 200 gr süzme yoğurt 50 ml su 1 diş sarımsak 1/2 demet dereotu 40 ml zeytinyağı 3 gr pul biber 3 gr kuru nane 100 gr kırık ceviz Tuz |
26.06.2013, 22:58 | #2 (permalink) |
Süper Üye | Cevap: Ekşimiş yoğurdu hemen atmayın Ev usulü yoğurtlar ekşiyor ama hazır olanlarda rastlamadım.Teşekkürler bilgi icin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |