Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Samsung (https://www.forumaski.com/samsung/)
-   -   Galaxy Note 2'nin S-Pen Kaleminin En İyi Özellikleri (https://www.forumaski.com/samsung/76159-galaxy-note-2nin-s-pen-kaleminin-en-iyi-ozellikleri.html)

Jaqen 11.12.2013 17:59

Galaxy Note 2'nin S-Pen Kaleminin En İyi Özellikleri
 
Galaxy Note 2'nin S-Pen Kaleminin En İyi Özellikleri

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

1) S Pen View Özelliği:

Cihazın sağ alt kısmında yer alan S Pen kalemi kolayca yuvasından çıkartılıp tekrar yerine geri sokulabiliyor. S Pen'i ekrana değdirmeden 1-2 cm yukarıdan tuttuğunuz zaman kalemin ucunun ekran üzerine bir izdüşümünü göreceksiniz. Elektronik kalem üzerinden bir lazer çıkırmıyor muş hissiyatı veren bu özellik sayesinde ekranda hedef almak istediğiniz noktaları çok rahat bir şekilde görüntülemek mümkün.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

2) Sağa/Sola Çizilen Ok İşaretleri ile Ekran Üzerinde İleri/Geri Gitme:

Herhangi bir anda Galaxy Note 2 ekranı üzerinde S Pen elektronik kalem ile sağa ya da sola doğru bir ok işareti çizildiğinde (çok muntazam olmasına hiç gerek yok, cihaz benim çizdiğim çok kötü okları bile rahatça algıladı) bir ileri ya da gerideki ekrana gitmek mümkün oluyor. Başlangıçta biraz gereksiz gibi gözükmekte olan bu özelliğe alıştığınızda bir daha bırakmanız zor benden söylemesi..

3) S Pen Elektorik Kalem ile Ekran Görüntüsü Almak:

S Kalem ile ekran görüntüsü nasıl alınır? Bu sorunun cevabını bulmak çok kısa biz zamanımı aldı. Yapmanız gereken tek şey parmağınızı S Pen'in ya tarafında yer alan özel düğmeye basılı tutmak ve ekran üzerinde 2 saniye beklemek. Eliniz bu tuşa basılı bir kaç saniye bekledikten sonra alınan ekran görüntüsü otomatik olarak galeri üzerinde ekran görüntüleri klasörüne kaydediliyor.

4) S Pen Elektorik Kalem ile Seçilen İmajın Ekran Görüntüsünü Almak:

S Kalem ile ekran görüntüsü alma işlemini özelleştirmek mümkün. Bu anlamda yapılması gereken ekran üzerinde seçilmek istenen alanın etrafında yer alan sınırları belirlemek oluyor. Seçmek istediğiniz alanın etrafını çizme konusunda herhangi bir geometrik sınırlamanız bulunmuyor. Yani ister kalp çizin ister bir yuvarlak. Aşağıda yer alan ekran görüntülerine göz atarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz



Saat: 20:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.