|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Kaşarlı Enginar Dolma konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
18.06.2014, 20:21 | #1 (permalink) |
| Kaşarlı Enginar Dolma Kaşarlı Enginar Dolma Malzemeler 4 ENGİNAR 1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR 4 İRİ DİLİM KAŞAR 1 LİMON 1 SOĞAN TUZ Hazırlanışı TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ. DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ. YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ. ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ 3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ 180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |