Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Sebze Yemekleri
facebook bağlan


Patlıcan Balığı Kızartması

Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Patlıcan Balığı Kızartması konusu , Patlıcan Balığı Kızartması Patlıcan Balığı Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patlıcan, Tuz. Bulamak için; 1 çay bardağı mısır unu. Kızartmak için; Sıvı yağ. Patlıcan Balığı Yapılışı Patlıcanlar yıkanıp ...


Like Tree3Beğeni
  • 1 Post By XxX
  • 1 Post By Sonsuz
  • 1 Post By Earendil

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2016, 21:13   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Wink Patlıcan Balığı Kızartması



Patlıcan Balığı Kızartması



Patlıcan Balığı Tarifi İçin Malzemeler

4 adet orta boy patlıcan,
Tuz.

Bulamak için;

1 çay bardağı mısır unu.

Kızartmak için;

Sıvı yağ.

Patlıcan Balığı Yapılışı

Patlıcanlar yıkanıp kabukları tamamen soyulur.
Boydan dört parçaya bölünür ve tuzlu su içerisinde yumuşayıncaya kadar haşlanır.
Haşlanan patlıcanların süzgeç ile suyu süzdürülür.
Geniş bir tabağa mısır unu koyulur ve patlıcanlar mısır ununa bulanır.
Kızgın yağ içerisinde önlü arkalı çevrilerek her tarafı eşit şekilde kızartılır.
Kızaran patlıcan balığı kağıt havlu üzerine çıkartılır.
Arzuya göre servis tabağına alınıp üzerilerine sarımsaklı yoğurt dökülerek servis edilir.
alıntı
Afiyet Olsun


__________________


Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2016, 00:46   #2 (permalink)
XxX
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Patlıcan Balığı Kızartması

Patlıcan balığı ney nan ilk defa duydum bildiğin kizartma iste yoğurt dokcen üstüne ohh nane filan tereyağı ile uuuuuuu

Papatya beğendi.
XxX isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2016, 01:06   #3 (permalink)
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Patlıcan Balığı Kızartması

Patlıcan kanserojene Nasıl dönerin resmi bu :/

Papatya beğendi.
Sonsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2016, 01:53   #4 (permalink)
Everybody Fuc*** Jump
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Patlıcan Balığı Kızartması

Güzel görünüyor ama fazla yağlı bir yemek. Kızartmanın her türlüsünden uzak durulmalı.

Papatya beğendi.
__________________
Anol shalom
Anol sheh lay konnud de ne um...
Flavum
Nom de leesh
Ham de nam um das
La um de
Flavne…
Earendil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 5
Earendil, Mithrandir, Papatya, Sonsuz, XxX
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 10:56