|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Pazı kavurması yatağında çılbır konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
17.03.2013, 14:48 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Pazı kavurması yatağında çılbır Mazemeler Pazı kavurması için: Yarım demet pazı 4 dal taze soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı Tuz, karabiber Çılbır için: 2 su bardağı su 2 adet yumurta Üzeri için: 2 diş sarımsak 2 su bardağı yoğurt 1 tatlı kasığı biber salçası 1 tatlı kasığı tereyağı Yapılışı Pazı saplarını ve soğanı ince kıyın. Zeytinyağında hafifçe soteleyin. Tuz ve karabiberi ilave ederek servis tabağına alın. Çılbır için, kaynayan suya yumurtaları kırın. Yumurtaların ak ve sarısı piştiğinde delikli kepçe yardımıyla dağılmadan alın. Servis tabağındaki pazı yatağının üzerin yerleştirin. Sarımsakları kıyarak yoğurtla karıştırın. Biber salçasını tereyağıyla kavurun. Pazılı çılbırın üzerine sarımsaklı yoğurdu, daha sonra tereyağlı karışımı gezdirerek servis yapın |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |