Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Sebze Yemekleri
facebook bağlan


Biber Sarma Tarifi

Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Biber Sarma Tarifi konusu , Biber Sarma Tarifi 300 gram tavuk göğsü 10 mantar 1 kırmızı dolmalık biber 4 diş sarımsak 3 sivribiber Yarım çay bardağı zeytinyağı Tuz, karabiber Mantarların içlerini çıkartıp temizleyin. Yıkayıp hemen ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.05.2013, 15:32   #1 (permalink)
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Biber Sarma Tarifi



Biber Sarma Tarifi

300 gram tavuk göğsü
10 mantar
1 kırmızı dolmalık biber
4 diş sarımsak
3 sivribiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Mantarların içlerini çıkartıp temizleyin. Yıkayıp hemen kurulayın. Şeritler halinde kesilmiş tavuk etlerini zeytinyağında 5 dakika kadar çevirin. Kırmızı ve yeşilbiberleri ekleyip 3 dakika kadar kavurun. Mantarları, ezilmiş sarımsakları, tuz ve karabiberle tatlandırıp bu karışıma ekleyip karıştırın. Biberlerin içlerine tavuk ve mantarları sarıp fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede 20 dakika pişmeye bırakın. Çıkartıp sıcak sıcak servis yapın.

KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2013, 15:35   #2 (permalink)
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Patates Dolması Tarifi

Patates Dolması Tarifi

4 patates
3 çorba kaşığı tereyağı
1 kuru soğan
250 gram mantar
4-5 sivribiber
2 domates
Maydanoz
Tuz, karabiber

Patateslerin kabuklarını soyup yıkayın ve içlerini oyup kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Piyazlık doğranmış soğanı tereyağında çevirin, rengi değişmeye başladığında kıyılmış mantarları ve ince doğranmış sivribiberleri ilave edin, mantarları bıraktığı suyu çekene dek kavurun. Rendelenmiş domatesleri ekleyin. Kapağını kapatıp kısık ateşte 2-3 dakika pişirin. İnce kıyılmış maydanozu koyun. Bu karışımı patateslerin içine doldurun. Kenarlardan tencereye taşsa da fark etmez, servis yaparken tekrar içine doldurabilirsiniz. Tencereye dizdiğiniz patateslerin üzerine bir su bardağı sıcak su koyup, 15 dakika pişirin. İç malzemesine isterseniz bezelye ya da başka sebzeler de koyabilirsiniz.

KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 3
Flora, KaRaqiZz, SerialKiss
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 20:46