Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   SSK-SGK borç primi şifresiz tıkla öğren(TC Kimlik no ile ve SGK-SSK sorgula) (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/102191-ssk-sgk-borc-primi-sifresiz-tikla-ogren-tc-kimlik-no-ile-ve-sgk-ssk-sorgula.html)

KaRaqiZz 08.04.2014 09:06

SSK-SGK borç primi şifresiz tıkla öğren(TC Kimlik no ile ve SGK-SSK sorgula)
 
SSK-SGK borç primi şifresiz tıkla öğren(TC Kimlik no ile ve SGK-SSK sorgula)


Aylık ve yılların toplamında kaç iş günü priminiz olduğunu bilmek istiyorsanız haberimizde yer alan linke tıklayınız. SSK ile ilgili işlemlerimi internetten nasıl halledebilirim. SGK hizmet dökümü internetten alınabiliyor mu? SSK'lı olarak zaman emekli olabilirim? TC Kimlik No ile nasıl SGK ve SSK sorgulaması yapılır?

SSK-SGK borç primi şifresiz tıkla öğren(TC Kimlik no ile ve SGK-SSK sorgula)
Aylık ve yılların toplamında kaç iş günü priminiz olduğunu bilmek istiyorsanız haberimizde yer alan linke tıklayınız. SSK ile ilgili işlemlerimi internetten nasıl halledebilirim. SGK hizmet dökümü internetten alınabiliyor mu?SSK'lı olarak zaman emekli olabilirim? TC Kimlik No ile nasıl SGK ve SSK sorgulaması yapılır?

Tüm bu soruların cevabını sizler için derledik. TC kimlik no ile SSK Tıkla Sorgula (2014 SSK Hizmet Dökümü Sorgulama) SGK SSK Sorgulama işlemleri için oluşturduğumuz sayfamızda SSK sorgulama yapabilir ve borç yada prim hesaplayabilirsiniz. SSK ve dahası Milliyet.com.tr'de TC Kimlik no ile ve SGK-SSK sorgula - SSK-SGK borç primi şifresiz tıkla öğren

SGK hizmet dökümü- SSK prim sorgulama - SGK ödeme hesaplama. SGK-SSK işlemleri burda. SGK hizmet dökümü internetten alınabiliyor mu? SSK ile ilgili işlemlerimi internetten nasıl halledebilirim? SGK hizmet dökümü tıkla indir. Türkiye'deki her çalışanan gerek ihtiyaç gerekse meraktan girip kontrol ettiği SSK primlerinin açıklandığı siteye bu sayfan giriş yapabilirsiniz. TC kimlik no ile ssk işlemleri nasıl yapılır? SGK'nın hizmeti olan SSK Prim günü ve ücreti sorgulama ekranının ayrıntıları [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kimlik no ile SSK hizmet dökümü Tıkla Öğren (SGK ve SSK prim SORGULAMA İşlemi)

TC kimlik no ile prim sorgulaması yapılır mı? SSK SGK hizmet dökümü nasıl alınır? TC Kimlik numarası ile SSK sorgulaması yapılır mı? TC Kimlik no ile hizmet dökümü sorgulaması alınır mı? TC kimlik no ile nasıl SSK sorgulanır? TC Kimlik no ile SSK SGK hizmet dökümü sorgula. SSK hizmet dökümü ve TC Kimlik numarası ile SSK Sorgulama ile ilgili tüm detaylar Milliyet.com.tr'de TC kimlik no ile SSK sorgulama tıkla (SSK-SGK hizmet dökümü sorgula)

TC kimlik no ile hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. Peki TC Kimlik Numarası ile SSK SGK Hizmet dökümü nasıl alırım? TC Kimlik numarası ile SSK ve SGK sorgulaması yapmak artık çok kolay. SSK hizmetleri için TC Kimlik numaralarını sayfanın ilgili bölümüne yazarak sorgulama yapabilirsiniz. TC Kimlik numarası ile SSK sorgulama yapabilmek için haberimizi okuyun. SSK sorgulama ve SSK Hizmet dökümü Milliyet.com.tr'de.

SSK sorgulama borç surgulama prim hesaplama. T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor.

SGK PRİM SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor. SOSYAL sigortaLAR KURUMU'nun son zamanlarda sıkça kullanılan sistemlerinden bir olan SSK sorgulama ve 4A hizmet dökümü alma sistemi kullanımda. SSK sorgulama hizmet dökümü alma ekranı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Vatandaşlar sigortalarının yatıp yatmadığını bunun yanısıra, sigorta primlerinin ne kadar üzerinden yattığını SSK sorgulama prim ve hizmet dökümü bilgisi alma sistemi aktif edildi. Hizmet Dökmünü nasıl alacağınız bu haberin içinde detayları ile tarif edilmiştir. SSK sorgulama prim ve hizmet dökümü listesi. SGK Hizmet Dökümü almak için bazı bilgilerin girilmesi gerekiyor. SGK HİZMET DÖKÜMÜ Nasıl Alınır?

Çalışanların maaşlarının yanısıra gelir vergisi, işsizlik sigortası, sağlık sigortası (SSK primi) gibi kesintiler yapılıyor.Çalışanlar bu kesintilierden sonra maaşlarını alabilryorlar. Uzun yıllar boyunca SGK'ya kesilen SSK primler birikiyor. Sağlık güvencesi niteliğinde olan bu primler emeklilik sisteminin de temel taşarından. SSK prim sorgulama sayfası giriş. SSK prim sorgulaması nasış yapılır. Sigortanızın yatıp yatmadığını bu istemler üzerinden öğretnebilirsiniz. Maaşlar yükseldikçe sigorta SSK primleri de artıyor. Bu yüzden bazı işverenler işçilerin sigortalarını düşük rakamlar üzerinden yatırma yoluna gidiyorlar. Bunun önüne geçmek için herkes kendi primini internet üzerinden kontrol debilecek.

TC kimlik numaranız ile SGK ve SSK şifresiz hizmet dökümü almak ve prim sorgulamak için ayrıntılı bilgiler bu sayfada. Aylık ve yılların toplamında kaç iş günü priminiz olduğunu bilmek istiyorsanız haberimizde yer alan linke tıklayınız. TC kimlik no ile SSK sorgulama ve daha fazlası milliyet.com.tr'de.

Türkiye' deki her çalışanan gerek ihtiyaç gerekse meraktan girip kontrol ettiği SSK primlerinin açıklandığı siteye bu sayfan giriş yapabilirsiniz. Vatandaşlar TC Kimlik numaralarını sayfanın ilgili bölümüne yazarak sorgulama yapabilirler. SSK'nın sorgulaması yapılabilmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu bu verileri sadece sahıslara özel paylaşıyor. Başkası elinde verileri olmayan diğer bir kişinin SSK Primlerini icleme şansını bulamıyor. SGK prim sorgulama ekranı bu sayfadadır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

SGK NEDİR?

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU'nun kısaltmasıdır ve riskden dolayı geliri ile kazançları azalan vatandaşların başkalarına muhtaç olmadan yaşama ihtiyaçlarını gidermek için kurulmuş sistemdir. Bununla birlikte sosyal riskler sonucunda çıkan zararı devlet karşılar. Hastalık ve kaza gibi durumlarda hastenelerden faydalanabilir ve emekli maaşı alabilirsinizsgk

Ayrıca ortaya çıkan esktra masraflar için gelir kaybının belli bir yüzdesini de devlet karşılamaktadır. Sosyal güvenlik hayatın türlü sonuçları karşısında bir yoksulluğa maruz kalmadan hayatlarını devam ettirmek demektir.

İnsanların hayat boyunca yaşam kalitesini etkileyen en önemli unsur sosyal güvence içinde olmaktır. Sosyal güvenlik, insanların gelirlerine bakılmaksızın toplum huzurunu ve refahını bozan sosyal tehlikelerin verdiği zararlardan “insan hakkı” ve esas itibariyle de “devlet görevi” olarak primli ya da primsiz sistemlerin kullanılması, kişilerin sosyal tehlikelerin zararlarından kurtarılma güvencesidir. Bu doğrultuda ülkemizde sosyal güvenlik hakkı, Anayasamızın 60 ıncı maddesindeki “Herkes sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlet bu güvenliği sağlayacak gerekli tedbirleri alır ve teşkilatı kurar” hüküm ile açıkça ortaya konmuştur.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU (SGK), Ekim başında yürürlüğe girecek ikinci aşama sosyal güvenlik reformu düzenlemelerinin uygulamasına açıklık getirdi.

Ayrıca ortaya çıkan esktra masraflar için gelir kaybının belli bir yüzdesini de devlet karşılamaktadır. Sosyal güvenlik hayatın türlü sonuçları karşısında bir yoksulluğa maruz kalmadan hayatlarını devam ettirmek demektir.

5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun ilişkin hükümleri Ekim ayı başı itibariyle yürürlüğe giriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun söz konusu hükümlerin uygulama esaslarına açıklık getiren 15 tebliği de bugünkü Resmi gazete’de yayımlandı.

SGK, HASTASINI "AVUÇ İÇİNDEN" TANIYOR

Türkiye genelinde 20 ille birlikte Adana'da uygulanmaya başlayan "avuç içi damar okuma" sistemi ile muayene, hastaneleri de SGK'yı da memnun etti. Sağlık harcamalarındaki usulsüzlükleri önlemek amacıyla geliştirilen bu uygulama 15 Ocak 2014'ten itibaren tüm Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak.

Sisteme dahil olmak için mutlaka her sigortalının ilk kayıt yaptırması gerekiyor. Buna göre sigortalı vatandaş, üniversite ve özel sağlık kuruluşlarına ilk başvurusunu kimliğiyle yapıyor. Kimliğinin hastaya ait olduğunun tespit edilmesinden sonra sağ ve sol elindeki damarları taranıyor.

TC kimlik numarasına sahip vatandaşla, sisteme kaydedilen avuç içi damar izi eşleştiriliyor. Sonra bu bilgiler SGK'nın sadece bu iş için oluşturduğu alana şifreli olarak gidiyor. Vatandaş muayene için gittiğinde, sistemdeki biyometrik veriler kimlik numarasıyla eşleştiğinde sağlık hizmeti alabiliyor. Böylece sağlık karnesini göndererek, muayene olmuş gibi SGK'ya fatura edilen milyonlarca TL'nin önüne geçiliyor.

Özel Adana Avrupa Hospital Genel Koordinatörü Erkan Ölmez, uygulamanın başarıyla gerçekleştirilmesi için ilgili personele gerekli eğitim çalışmasının verildiğini ve sistemin sorunsuz devam ettiğini bildirdi. Ölmez, sisteme kayıt olmayan hastaların acil dışında hizmet alamayacağını, 0-12 yaş arası çocuklar uygulama dışında kalacağını bildirdi.

Ölmez, yeni uygulama ile suiistimallerin önüne geçilmesinden kendilerinin de memnun kaldığını belirterek, "Çünkü, daha önce vatandaş hastaneye gitmediği halde hizmet almış gibi SGK'ya fatura edenlerin olduğu SGK'nin en yetkili kişileri tarafından açıklandı. Bu durumdan bizler de büyük rahatsızlık duyduk" dedi.

TC kimlik numarasına sahip vatandaşla, sisteme kaydedilen avuç içi damar izi eşleştiriliyor. Sonra bu bilgiler SGK'nın sadece bu iş için oluşturduğu alana şifreli olarak gidiyor. Vatandaş muayene için gittiğinde, sistemdeki biyometrik veriler kimlik numarasıyla eşleştiğinde sağlık hizmeti alabiliyor. Böylece sağlık karnesini göndererek, muayene olmuş gibi SGK'ya fatura edilen milyonlarca TL'nin önüne geçiliyor.Avuç içi damar okuma cihazlarının polikliniğe başvuru yapılan masalara yerleştirildiğini ifade eden Ölmez, "Bu hizmetten hastalarımızın da memnun olduğunu görüyoruz. Zira, suiistimal edilen her kuruşa her vatandaşın hakkı var" diye konuştu.

TC kimlik numarasına sahip vatandaşla, sisteme kaydedilen avuç içi damar izi eşleştiriliyor. Sonra bu bilgiler SGK'nın sadece bu iş için oluşturduğu alana şifreli olarak gidiyor. Vatandaş muayene için gittiğinde, sistemdeki biyometrik veriler kimlik numarasıyla eşleştiğinde sağlık hizmeti alabiliyor. Böylece sağlık karnesini göndererek, muayene olmuş gibi SGK'ya fatura edilen milyonlarca TL'nin önüne geçiliyor.

Avuç izi damar izi sistemiyle kimlik doğrulamayı uygulamayan hastanelere provizyon verilmeyeceğini vurgulayan Ölmez, "Vatandaş da gerekli işlemleri gerçekleştirmezse acil dışında sağlık hizmeti alamayacak. Sisteme dahil olmak için mutlaka her sigortalının ilk kayıt yaptırması gerekiyor" diye konuştu.

SSK ile ilgili işlemlerimi internetten nasıl halledebilirim? SGK hizmet dökümü tıkla indir. Türkiye'deki her çalışanan gerek ihtiyaç gerekse meraktan girip kontrol ettiği SSK primlerinin açıklandığı siteye bu sayfan giriş yapabilirsiniz. SGK hizmet dökümü internetten alınabiliyor mu? TC kimlik no ile ssk işlemleri nasıl yapılır?


Saat: 16:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.