Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Forum demek (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/142081-forum-demek.html)

DuygusaL 17.12.2014 21:46

Forum demek
 
Forum demek
Admin demek bir forumun bel kemiği temel direği demek gibi bazı söylentiler dolaşmakta tamam doğru olabilir admin olmazsa zaten forum olmaz anlatmak istediğim bu değil.

Şimdi forumu kurmak çalışmasını yapmak iyi bir yere getirmek için uğraşmak adminin görevlerindendir fakat bir forumu iyi bir yere getirmeye sadece tek başına 1 adminin gücü yetmeyecektir.

Bu durumda ne gereklidir üye arkadaşların vereceği destek önemlidir sonuçta üyesi olmayan bir forum kumsuz bir denize benzer kimse üstüne alınmasın arkadaşlar ben genel olarak konuşuyorum eminim birçok forumun admin arkadaşları da böyle düşünüyordur. Kısacası forumda her şey admin demek değil forumda admin demek değildir.

Forum demek arkadaşlık,karşılıklı sevgi saygı,bilgi paylaşımı,dostluk ve topluluk demektir herkese teşekkür eder saygılarımı ve selamlarımı sunarım.

Perii 17.12.2014 22:25

Cevap: Forum demek
 
Off ama benim dostum yok işte kaç aydır o yokken hiç bişey eskisi gibi değilki ama .. Onu istiyorum dostumu canımı istiyorum ben...

Papatya 18.12.2014 13:50

Cevap: Forum demek
 
Forum ortamları paylaşımın çok olduğu yerden biridir.Bu konuda söyleyecek çok söz var aslında.. Gerek üyeler ile, gerek adminler ile forum bir bütündür. Takip ettiğim diğer yerlerde olsun, görevli olduğum yerde buna dahil hep bir sloganımız vardır bizim, "Size göre forum, bize göre aile "..
Hepimizde bu foruma giriyoruz..Kimimiz mutlu ayrılıyor kimimiz hüzünlü..İyisiyle kötüsüyle mutluluğumuzu da sıkıntımızı da burda yaşıyoruz yeri geliyor seviniyoruz , yeri geliyor kavga ediyoruz yeri geliyor kucak açıyoruz kavga ettiklerimize ..İyiysiyle kötüsüyle birçok şey yaşıyoruz bir bütün olarak.
Ama şu bir gerçek ki geyik forumun bel kemiği..Yönetimdekiler biraz kızacak belki ama oyunlara pek uğramıyorlar:(666):


Saat: 07:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.