Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Çevrenizdeki Kişilere Karşı Göstermeniz Gereken Olumlu Davranışlar (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/177326-cevrenizdeki-kisilere-karsi-gostermeniz-gereken-olumlu-davranislar.html)

YeşiL6 19.02.2016 16:00

Çevrenizdeki Kişilere Karşı Göstermeniz Gereken Olumlu Davranışlar
 
Çevrenizdeki Kişilere Karşı Göstermeniz Gereken Olumlu Davranışlar

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Çevremizdeki insanlar bir bütün halinde toplumu oluşturmaktadır. Toplumu oluşturan bireyler arasında dil, din, ırk ve cinsiyet farklılıkları görülür. Eşitsizlik olmaması gerektiği gibi çevremizdeki kişilere daima saygılı olmalı ve davranmalıyız. Her insanın sevgi ve saygı değerlerini hissettiği unutulmamalıdır. Güler yüzlü olmak insanları neşelendirerek keyiflendirmektedir. İnsanlara karşı olumlu davranışlar sergilersek onlarda bize aynı şekilde geri dönüş yapacaklardır.

İhtiyaçlara yönelik insanlar birbirlerine muhtaçtır. İnsanların yetenekleri birbirinden farklı olduğundan işlerini karşılamaktadırlar. Herkes birbirlerinin işlerini yaparak toplum eksiksiz şekilde yürür. Barışın sağlanması insanlar arasında hoşgörünün gelişerek yardımlaşma ve dayanışmayı arttırır. Evrensel ahlak kurallarına göre kimse kimseyi inciterek kırmaması gerekir. Toplumsal barışta sağlık ve huzur getirmektedir. Toplumsal yaşayışın getirdikleri insan yaşamındaki etkiler olur. İnsanların birlik içinde yaşayarak gösterilen güzel davranışlar hoş tutup barışın devamlılığını sağlar. Huzurlu bir toplumun insanlara getireceği oldukça fazla olacağıdır. Birlik beraberlik içindeyken saygı görmek saygı göstermekle olur. Karşılıklı davranışlar belli bir düzeyde tutulursa eğer insanların istekleri daima yerine getirilir.


Saat: 14:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.