Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Uzaktan Aşk Yaşayanlara 5 Tavsiye – Uzak İlişkiler İçin İpuçları (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/21225-uzaktan-ask-yasayanlara-5-tavsiye-uzak-iliskiler-icin-ipuclari.html)

Mavi 08.12.2012 04:53

Uzaktan Aşk Yaşayanlara 5 Tavsiye – Uzak İlişkiler İçin İpuçları
 
Çağımız bilişim, internet çağı. Zaten aşklar sıradanlaşmış, bunun üstüne de uzaktan aşk yaşamak olunca, her şey zor oluyor.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Gittiğiniz bir yer de, tatilde veya her hangi bir yerde tanıştığınız, hoşlandığınız, hatta aşık olduğunuz birileri olabilir. Uzaktan aşk yaşamak çok zordur. Özellikle bu aşkı ilerletmek, devam ettirmek çok zordur. Hatta bir Atasözü vardır; “Gözden uzak olan, gönülden de uzak olur”. Gerçekten uzaktan aşk yaşamak çok zordur. Gerçekten seven insanlar için ise, uzak olması önemli olmaz. Ama yine de, özen gösterilmesi gereken şeyler vardır.
Tavsiyelere geçmeden kendi yaşadıklarımdan sizlere söylemek istediğim bazı şeyler.
Ben de uzaktan aşk yaşadım;

Çok zor olduğunu söyleyebilirim. En önemlisi güven ve anlayış. Birbirimize karşı güvenimiz sonsuzdu. Sadece sorun neydi biliyor musunuz? Bir sorun olduğu zaman, sorunu halletmek uzun sürüyordu. Yakın olsaydık, sorunlar hemen halledilebilirdi. Ama uzak olduğu için çok zor oluyordu. En küçük bir sorun bile, uzak olduğumuz için, birbirimize derdimizi tam anlamı ile anlatamadığımız için daha da büyüyordu. Ama her şeye rağmen seviyorduk birbirimizi. Sevgimiz her zaman mutlu sona ulaştırıyordu.
Bunları niye söylüyorum. Eğer uzaktan aşk yaşıyorsanız ve gerçekten seviyorsanız, elinizden geldiği kadar anlayış göstermeye çalışın. Bir araya geldiğiniz zaman, daha uygun bir dille her şeyi anlatabilirsiniz.
Uzaktan aşk yaşanmaz diyenlere de şunları söylemek istiyorum;
Gönül uzak, yakın bunlara bakmaz. Karşıda ki sevilmeye değer birisi ise, dünyanın diğer ucunda olsa bile fark etmez. O sevginin hasreti bile, çekilmeye değerdir. Uzak yakın fark etmez, seviyorsanız bitmiştir.
Ve şimdi önemli tavsiyelere bakalım.
Uzaktan aşk yaşayanlara 5 altın tavsiye;

Bu altın tavsiyeleri her zaman göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.
Güven: Tüm ilişkilerin temelini güven oluşturur. Uzakta yaşayan biriyle bir ilişkiye başlayacaksanız, ilerde sorunlar yaşamak istemiyorsanız birbirinize güvenmeyi öğrenmeniz şart.
İletişim: Beraber olduğunuz kişi başka bir şehirde olabilir ama bu onunla iletişime geçmenize engel değil. Teknolojinin verdiği nimetleri sonuna kadar kullanın. Özellikle internetten yapılan konuşmalarla aranızdaki mesafeyi bir süreliğine de olsa kaldırmış olacaksınız.
Buluşma: Uzak ilişkilerin en büyük sorunu dilediği zaman görüşülememesi. Eğer farklı şehirlerde yaşamak zorunda olduğunuz bir ilişkiniz varsa, siz siz olun günler öncesinde yaptığınız buluşma planınızı ertelemeyin!
Sürprizler: Farklı şehirlerde yürütülen ilişkileri ufak sürprizlerle süslemek, ilişkinize renk katacaktır. Sevgilinizin hiç beklemediği bir anda, habersiz bulunduğu şehre gitmeniz size olan sevgisini ve güvenini daha da arttıracaktır.
Anlayış: Uzak ilişkilerin en büyük sorunlarında biri de yanlış anlaşılmalardır. Mesafeden ve yüz yüze duygular ifade edilemediğinden dolayı düşünceler karşı tarafa hep yanlış aktarılır ve kavgayla sonuçlanır. Konu her ne olursa olsun, önce dinleyin.


Saat: 02:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.