Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Aja Aja-Asla Vazgeçme! (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/52545-aja-aja-asla-vazgecme.html)

FifiVePirtik 06.09.2013 19:10

Aja Aja-Asla Vazgeçme!
 
Aja Aja-Asla Vazgeçme!

Mevsim geçişlerinde enerjimi ortaya koyan bir yazı yazmak için kendime söz verdim. Tüm papatyalarımı insanlara salıverdim. Huzurumu da aldım geldim.
*
Araştırmalara göre enerjin diğer insanları da etkiliyormuş. Bu kurama göre melankolik zamanlarımda bu enerjinin asıl kahramanına küfretmeliyim. Kaktüsleri kafasına fırlatmalıyım. Streslerimi-Sıkıntılarımı oracığa tam yanına bırakıp kaçmalıyım.
Patlayan bomba gibi.
Kahkahalarımı duyduğunda o bomba patlasın ve "Hayat sevince güzel" kuramına uyuversin bu insan.
*
"Re-İnvent Yourself"Kendini yeniden yap.boz.yap boz. Bu kuram insanının kafasında hep bir"creative" butonu vardır.
Koluma taktığım yeşil bir ip var. Huzur veriyor. Yeşil olmasının nedeni de bu sanırım.
*
Geçen Madonna hakkında bir yazı okumuştum. Kadın mükemmel bir enerjiye sahipmiş. Bu enerjisini de kolunda asılı olan "kırmızı bir ip" e borçluymuş. "Onu önce ben bulmuştumm!" diye itiraz ettim ama sonra kafamdaki ampul onunda "creative" butonunun olduğunu söyledi.
*
Yahu neden benim creative butonum yok diye düşünüyorsanız. Renkleri,şekilleri,değişikliliği ve özgünlüğü yakalayın. Ben "creative"in 'yaratıcı' değilde 'oluşturan' anlamını kullanmayı tercih ediyorum.
*
Aynamda "Hala burdasın" yazıyor. Güçsüz anlarımda baktığımda ayna bile enerji veriyor. Arkadaşım içe su geçirebilen ama kolayca silinmeyen bir dövme getirmişti. Harflerle kafana göre birşeyler yazıyorsun. Ben 3 ay önce Onur'a verdiğim sözü tuttum ve orta parmağımın kenarına "Aja Aja!" yazdım.Korecede "Asla Vazgeçme!" demek.
*
İbadetse olmazsa olmazım. İnsanın yaşama amaçlarından ilki bence ibadet. Oturup size din dersi vermeyeceğim. Ama Günde 5 vakit Allah'a ibadet etmeden kendimi yaşamış hissetmiyorum. Ölü bile hissetmiyorum. O arada ne yapacağını bilmeyen güruhsuz iki ayaklı olarak görüyorum kendimi.
*
Benim bir defterim var. Yapacaklarım,yaptıklarım,şiirlerim,denemelerim vs herşey yazılı. Kapağını açan bir insanın bir sayfa okuması o gün dans ederek yürümesine sebep olabilir.Öylede mutlu edici ,enerji verici, hayatı sevdirici
*
Çileği çok severim. Çilekli sakızımsa en büyük tutkum. Bir gün Mertle kavga ettiğimizde ona Beatles'in şu sözlerini söyledim:"Let me take you down, 'cause I'm going to Strawberry Fields"
-Seni hayal kırıklığına uğratıyorum Çünkü çilek tarlalarına gidiyorum.
*
Evet çantamı hazırladım. İçine gözlüğümü fotoğraf makinemi ve defterimi koydum. Oltamda sırtımda. Beatles şarkısı eşliğinde ikindi güneşinde dans ederek çilek tarlalarına gidiyorum.


Saat: 19:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.